Car dealerships

Varaosien käsittelyn tehostamistaAutokauppiaille aika on rahaa- autojen huoltoon rekisteröiminen, huollon tekeminen ja auton luovuttaminen hyvän asiakaspalvelun saattelemana ammattimaisten huoltoteknikoiden toimesta. Huoltoteknikoiden ajankäytön kannalta on todella tärkeää, että oikea varaosa tai työkalu on helposti saatavilla, jolloin
myös asiakas saadaan palveltua parhaalla mahdollisella tavalla. Perinteiset varastohylly- ja aatikkojärjestelmät voivat pahimmillaan tuhlata huomattavia summia rahaa sekä aikaa.


Kardex Remstarin automaattinen varasto- ja keräilyjärjestelmä voidaan integroida varastonhallintaohjelmistoon, jolloin esimerkiksi varastoinventaarioiden hallitseminen on mahdollista. Kun
morderni varastonhallintaohjelmisto on käytössä, ei manulaalisesti suoritettavia inventaarioita enää tarvitse suorittaa, jolloin ajankäyttö tehostuu huomattavasti.


Tuottavuuden parantaminen
Kardex Remstarin automaattisen varasto ja keräilyjärjestelmän avulla varaosat ovat helposti saatavilla. Varastoautomaattiyksikkö toimittaa varastoidut tavarat suoraan käyttöluukulle, jolloin ne ovat automaatilla operoivan työntekijän saatavilla helposti ja nopeasti. Automaatin ansiosta säästyy aika, joka perinteisellä
varastohylly/laatikkojärjestelmällä käytetään hyllyjen välissä kuljeskeluun ja oikean varaosan etsimiseen. Aika, joka uuden varastoautomaatin ansiosta säästyy, on mahdollisuus käyttää muihin tärkeisiin tehtäviin.


Kardex Remstarin ratkaisu:
Tehokasta ja käytännöllistä varastointia
Kardex Remstar tarjoaa alan parhaimman valikoiman varasto- ja keräilyjärjestelmiin, jotka sopivat erityisesti autojen varaosien varastoimiseen ja helpottavat autojen huoltojen yhteydessä tapahtuvia työprosesseja. Järjestelmämme on kehitetty säästämään automekaanikoiden aikaa, joka lisää laskutustehokkuutta, säästämään arvokasta tilaa, varaosien varastoiminen automaattiin, joka vie 85 % vähemmän tilaa kuin perinteinen hylly/laatikko varastojärjestelmä.


Tilauskeräilyä

Oikean tuotteen kerääminen oikeaan aikaan on yksi kriittisimpiä osa-alueita hyvän asiakastyytyväisyyden saavuttamiseksi. Kardex Remstarin varastoautomaatin avulla oikeat varaosat oikeaan paikkaan saadaan toimitettua hyvin lyhyessä ajassa, joka säästää arvokasta aikaa ja työvoimaa.


Lataa esite

More information:
Car dealerships 4 MB
 
OK