Monipuoliset vaihtoehdot

Suurin joustavuus joka tarpeeseen

 

Vertical Buffer Module sarjassa on laaja valikoima valinnaisia lisävarusteita, tarjoten suurimman joustavuuden varastossa. Komponentit voidaan laajalti integroida ennen ja jälkeen asennuksen modulaarisen suunnittelun ansiosta. Tämä tarkoittaa, että järjestelmä voidaan tarkasti määrittää vastaamaan kaikkein erilaisimpiin tarpeisiin.

 

Käyttöaukot

 

Vertical Buffer Moduleen on saatavilla erilaisia käyttöaukkoja ja keräilyasemia

 

Vertical Buffer Moduleen on saatavilla erilaisia käyttöaukkoja ja keräilyasemia. Jopa neljä käyttöaukkoa voidaan sovittaa yhteen laitteeseen, päätyyn, eteen tai laitteen takapuolelle. Erityyppisiä käyttöaukkoja voidaan yhdistää toistensa kanssa yhdessä laitteessa.

 

LED-osoitin

 

LED-osoitin

 

LED-osoitinta käytetään luotettavaan tuotteiden tunnistamiseen ja noutamiseen keräilyasemilla. Se on kiinteä suuritehoinen LED valolähde joka generoi valopisteen joka heijastuu suoraan noudettavaan tavaraan/laatikon/alustan lokerikkoon käyttäen kontrolloitavaa peiliä. Jokainen yksittäinen lokeron sijainti voidaan erikseen valita ilman ennalta kalibrointia. Kerättävä tavara on erityisesti korostettu valopisteellä ja näin työntekijä helposti tunnistaa sen.

 

Sijainninosoitin

 

Sijainninosoitin

 

Kontrollipaneelin näytöllä oleva osoitin auttaa työntekijää tunnistamaan varastosijainnin laatikossa tai alustalla. Pitkä ja aikaavievä kohteen etsintä ei ole enää välttämätöntä. Sijainninosoitin ohjaa nopeasti ja luotettavasti työntekijän oikeaan paikkaan.

 

LED valaistus

 

LED valaistus

 

Ulkoisesti sijaitseva LED valaistus integroituna kattoon käyttöaukon yläpuolella helpottaa keräilijän työtä, erityisesti ongelmallisissa valaistusolosuhteissa. Valaistus voidaan kytkeä päälle ja pois käyttäjän näytöltä.  

 

Optiset statussignaalit

 

Optiset statussignaalit

 

Optiset statussignaalit avustavat automaatilla työskentelevää henkilöä hänen kerätessään tilauksia ja varastoidessaan tavaroita pois. Pitkä ja aikaavievä etsintä ei ole enää välttämätöntä. Optiset keräilysignaalit ohjaavat työntekijän nopeasti ja luotettavasti  oikeisiin paikkoihin.

 

Kiinteä viivakoodilukija

 

Kiinteä viivakoodilukija

 

Kiinteä viivakoodilukija on saatavilla lisävarusteena laitteisiin. Tämä lukee automaattisesti laatikon viivakoodin niin että laatikko voidaan varata laitteen ohjelmistoon ja varastoida pois.

 

Kiinteä RFID-lukija

 

Kiinteä RFID-lukija

 

Kiinteä RFID-lukija on myös saatavilla kiinteän viivakoodilukijan sijasta. Se voi suorittaa samat toiminnot kuin kiinteä viivakoodilukija.

 

ESD versio

 

ESD versio

 

ESD suoja on saatavilla suojelemaan varastoituja tuotteita sähköstaattiselta purkaukselta. ESD versio vaatii Vertical Buffer Modulen olevan varustettu ESD:n kanssa yhteensopivien laatikoiden/alustojen kanssa.

 

Palosuojaus

 

Palosuojaus

 

Peitelevyt suojakalvolla ja sprinkleri ovat saatavilla vastaamaan asiakkaiden paloturvallisuusvaatimuksia. Kaasu- ja sprinklerisammuttimet tai vesisammutinjärjestelmä on mahdollista asentaa vahvistetulle alueelle.

 

Yhdistelmävarastointi

 

Yhdistelmävarastointi

 

Erilevyisten laatikoiden ja alustojen yhdistelmä (esim. 600 x 400 mm, 640 x 440 mm, tai 625 x 425 mm) voidaan varastoida yhteen laitteeseen. Alustojen käyttösisämitat ovat 610 x 410 mm ja korkeus 40 ja 75 mm välillä. Ne toimivat varasto- ja pahvilaatikoiden ja pienosien alustoina.

 

Automaattinen korkeudensäätö

 

Automaattinen korkeudensäätö

 

Jokainen käyttöaukko on vakiovarustettu ylimääräisellä korkeudensäätöjärjestelmällä. Kooltaan neljää eri korkeutta olevaa tavaraa voidaan varastoida ja hallita.

 

Kulun hallinta

 

Kulun hallinta

 

Tämä optio palvelee suojelemaan herkkiä ja arvokkaita tavaroita ja vähentää törmäystilanteiden riskiä. Vertikaaliset valoesteet seuraavat luvattomia ylimääräisiä laatikkokorkeuksia käytäväalueella. Virheen sattuessa, joko koneisto ei ala liikkumaan tai sen liike on keskeytetty ja virheviesti raportoidaan.

 

Kuittauspainike

 

Kuittauspainike

 

Ulkoisesti sijaitseva kuittauspainike on saatavilla valinnaisesti keräilyasemalle. Automaatilla työskentelevä henkilö voi käyttää tätä vahvistaakseen varastoinnin tai noudon. Kuittauspainike on integroituna käyttöaukkoon / keräilyasemaan.

 

RFID-lukija käyttäjän sisäänkirjautumiseen

 

RFID-lukija käyttäjän sisäänkirjautumiseen

 

Valinnainen RFID-lukija on integroituna sirulla operaattoripaneelin konsoliin.

 

Lisäpistorasia ja liitännät

 

Lisäpistorasia ja liitännät

 

Ulkoisesti sijaitseva pistorasia ja eri liitännät (2x USB, 1x Ethernet) ovat valinnaisesti saatavilla keräilyasemalle.


Lataa esite
Kardex Remstar Vertical Buffer Family
 
OK