Komponentit

Täyttää tiukimmat standardit

Vertical Buffer Moduleen on saatavilla erilaisia käyttöaukkoja ja keräilyasemia. Vaihteleva  kokoonpano sallii maksimaalisen joustavuuden ja mahdollistaa laitteen optimaalisen soveltuvuuden vallitseviin olosuhteisiin. Jopa neljä käyttöaukkoa voidaan sovittaa yhteen laitteeseen, päätyyn, eteen tai laitteen takapuolelle.

 

Keräilyasema

 

Components - Picking station

Kääntöpöytä on keräilyaseman pääelementti. Se on erityisen ergonominen ja helppokäyttöinen 20 asteen kaltevuuden ansiosta.

Kun työntekijä keräilee tilausta, taustalla valmistellaan jo seuraava laatikkoa tai alustaa, ja ne asetetaan kääntöpöydän takimmaiseen telineeseen. Kun keräily on päätetty, pöytä kääntyy 180°, ja seuraava laatikko on valmiina.

 

 

Manuaalinen käyttöaukko

 

Components - Single access opening

 

Manuaalinen käyttöaukko on ideaali ratkaisu, kun halutaan kontrolloitu pääsy yksittäisiin varastolaatikkoihin, jotka sisältävät esimerkiksi arvokkaita työkaluja tai varusteita. Ratkaisua käytetään käyttäjähallinnan kanssa.  

 

Kuljetinradan yhdistäminen

 

Components - Conveyor connection

 

Vertical Buffer Module voidaan helposti yhdistää olemassaolevaan kuljetinteknologiaan, joko manuaalisesti tai automaattisesti tehtäviin  laatikoiden ja hyllyjen varasto- ja keräilytoimintoihin sekä siirtää jo olemassaolevaan tavaravirtaan. Yhdistäminen voidaan toteuttaa joko automaatin sivulle, eteen tai takapuolelle. Kuljetinrata on suunniteltu koko ajan tapahtuvaan tuotteiden  täyttöön tai keräilyyn ja tämä lisää tilauskeräilyn suoritustehokkuutta huomattavasti.

 

Sujuvaa tavaravirtaa

 

Components - One piece flow

 

Servus ARC:n liitäntä yhdistää saapuvan tavaran, varaston, tuotannon, ja lähtevän tavaran optimaaliseksi tavaravirraksi.

Lataa esite
Kardex Remstar Vertical Buffer Family
 
OK