Kardex Remstar LT35

Pienten varaosien ja tuotteiden nopeaa keräilyä ja toimitusta

Kardex Remstarin LT35- varastoautomaatin avulla saavutat varaosa- ja tuotekomponenttien tehokkaan tilauskeräily- ja energiatehokkuus mahdollisuuden tuotantoalueiden puskurialueilla. Automaatin kompakti koko tekee sen asentamisen pieniinkin tiloihin mahdolliseksi.

Varastokeräilyä- nopeasti ja tarkasti

Kardex Remstarin LT35- moduuliautomaatti on täydellinen ratkaisu pienten varaosien ja tuotteiden nopeaan käsittelyyn ja toimitukseen. Automaatti sopii erityisesti tuotantolinjojen ns.”puskuri”- alueille, joissa eri työkalukomponentit ja- asennuspakkaukset, tavaroiden vastaanotto ja lähetys sekä laaduntarkkailu tarvitsevat nopeaa ja tehokasta käsittelyä. Automaatin liikuteltava masto ja teleskooppinen varastoautomaattiin integroitu tarttuja takaavat tarkan ja nopean suorituskyvyn. Käyttämällä Kardex Remstarin LT35 varastoautomaattia nousee suoritusteho huippuunsa verrattuna tavallisiin järjestelmiin.

Lähes 100%:n virheetön keräily on taattu, kun automaatissa käsitellään vain yhtä tiettyä varastolaatikkoa kerrallaan.

 

Joustava ja tilaasäästävä

LT35 varastoautomaatin modulaarisuus ja skaalatauvuus tarkoittavat sitä, että automaatti on helppo toteuttaa jokaisen yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin sekä sopimaan mittasuhteiltaan erilaisiin rakennuksiin. Automaatin asennuksen pystyy toteuttamaan jopa vain 2,3 neliömetrin tilassa. Myös monen LT35 automaatin asentaminen rinnakkain on mahdollista. Lisäksi tilan koko optimaalisen korkeuden voi hyödyntää, kun automaatin korkeutta voi säädellä 100 mm välein.

 

LT35-varastoatuomaati joustavat mitat eivät koske vain ulkoisia mittoja. 

Automaatin sisällä olevat lokerikot ja säiliöt voidaan jakaa niihin varastoitavien tuotteiden mittojen mukaan ja lisäksi automaattiin voi varastoida neljää eri korkoisia tuotteita.

 

Käyttöaukon asentaminen mihin korkeuteen tahansa, yksikön yhdistäminen automaattiseen kuljetintekniikkaan ja logistiikka- ja ohjelmistojärjestelmiin ovat osoitus automattin uskomattomasta innovatiivisesta joustavuudesta. Kardex Remstar LT35 varastoautomaattia on myös helppo muuttaa, mikäli tarpeet ja toiveet muuttuisivat myöhemmin.

 

Ergonomia ja turvallisuus

Kardex Remstar LT 35 automaattia käytetettäessä tilatut tuotteet ja tavarat toimitetaan ergonomisesti suunnittellulle käyttöaukolle tuote ihmisen luo- periaatteen mukaisesti. Tuotteita on mahdollista tarkastella ja kerätä yläpuolelta, joka säästää laitteen kanssa työskentelevän työntekijän lihaksia ja selkää. 

 

Lisäksi muut laajat turvallisuusominaisuudet mahdollistavat työntekijöille turvallisen työympäristön. Suljettu laiteyksikkö suojaa siihen varastoitavia tuotteita pölyltä, lialta, vaurioilta ja varkauksilta.

Tekniset tiedot

Kardex Remstar LT35

 

Suorituskyky*

 

*riippuen automaatin koosta ja järjestelmästä

Nopeus jopa 3m/s

Kiihtyvyys 3m/s saakka

 

Bins

 

Standardikokoiset yhteensopivat varastolaatikot
600 x 400 mm
(640 x 440 mm saakka)
Sallittu kuormitus 35 kg / laatikko 
Laitteen mitat*
Leveys1,300 mm
Syvyys1,750 mm
Korkeus

3,000 - 12,000 mm

*laatikoiden mitat 600 x 400 mm
Korkeuden säätömahdollisuus 100 mm välein

 

Edut pähkinänkuoressa
 • Varastolaatikoiden ja -säiliöiden suoraa ja tarkkaa toimitusta, mukaanlukien puskuritoiminto
 • Korkea suoritusteho
 • Helppo integroida jo olemassaoleviin kuljetus- ja logistiikkajärjestelmiin
 • Hyvin suunniteltu energiatehokkuus
 • Automaatti tarvitsee vain todella pienen lattiatilan
 • Helppo asentaa
 • Hyvin skaalautuva modulaarisen rakenteensa ansiosta
 • Hyvin joustava varastoitavien laatikoiden ja tuotteiden koon mukaan
 • Turvallinen ja ergonominen työskentely taattu työntekijöille
  Vertical Buffer System LT35 Access Opening 1
   
  OK