Energiatehokkaat varastoratkaisut

Tulevat kestävät ratkaisut.

Energy-efficient3. Älykäs yksikön epätasapainon seuranta (Megamat RS)2. Automaattinen ketjunkiristys (Megamat RS)1. Energiatehokas ajotekniikka korkean suorituskyvyn omaavien moottoreiden muodossa (Megamat RS):4. Automaattinen valaistus (Shuttle XP)5. Optimaaliset käyttöyhdistelmät5. Optimaaliset käyttöyhdistelmät6. Suurin painonpudotus6. Suurin painonpudotus7. Automaattinen valmiustila, 8. Optimaalinen matkamatka, 9. Älykkäät tallennus- ja tilausratkaisut7. Automaattinen valmiustila, 8. Optimaalinen matkamatka, 9. Älykkäät tallennus- ja tilausratkaisut
Napauta numeroa, jos haluat lukea kuvauksen


1. Energiatehokas ajotekniikka korkean suorituskyvyn omaavien moottoreiden muodossa (Megamat RS):

Jopa 40% vähemmän energiaa kulutetaan nykyään sähkömoottorin täydellisestä yhdistelmästä, erittäin tehokkaista käyttöjärjestelmistä ja täysin konfiguroiduista taajuusmuuttajista.

Moottoreimme on luokiteltu huipputehokkuusluokkaan IE3 uusien IE-standardien mukaisesti. Tämä on tällä hetkellä markkinoiden suurin käytettävissä oleva tehokkuusluokka.

Kardexin Remstar-ratkaisut varmistavat, että olet tulevaisuudessa hyvin varusteltu, mikä johtaa huomattavasti alhaisempaan elinkaarikustannuksiin.

2. Automaattinen ketjunkiristys (Megamat RS):

Megamat RS-sarjassa käyttö- ja kuljetinketjut vetävät automaattisesti moottorin kuolleen painon. Epäkeskeinen napa estää ketjun löystymästä. Tämä parantaa luotettavuutta, estää tehon menetyksen ja yhdistää pitkän käyttöiän vähemmän huoltoa ja energiankulutusta ajatellen.

3. Älykäs yksikön epätasapainon seuranta (Megamat RS):

Jos yksikön epätasapaino on liian suuri, moottori on ylikuormitettu ja enemmän energiaa kuluu. Mitä pienempi epätasapaino, sitä vähemmän moottorille ja mekaniikalle asetettuja rasituksia kuluu vähemmän energiaa. Pysyvän yksikön epätasapainon valvontatoiminto korostaa epätasapainoa ja auttaa jakamaan painon paremmin sekä suojaamaan sekä moottoria että mekaniikkaa ja vähentämään samalla energiankulutusta.

4. Automaattinen valaistus (Shuttle XP):

Valaistus kytkeytyy päälle vain, kun lokero odottaa pääsyaukkoa.

5. Optimaaliset käyttöyhdistelmät:

Saatavilla on kuusi käyttöyhteyttä, jotka kaikki ovat täysin konfiguroituja selviytymään monenlaisista nopeus- ja painoluokista. Nopeus optimoidaan automaattisesti kuormituksesta riippuen parhaaseen mahdolliseen energiatehokkuuteen.

6. Suurin painonpudotus:

Vähemmän paino tarkoittaa myös vähemmän energiankulutusta. Siksi käytämme kevyitä rakennusmene- telmiä, kun kehitämme yksiköitämme vähentämään painoa ja siten myös leikkaamaan tarvittavan energian määrää.

7. Automaattinen valmiustila:

Yksiköt siirtyvät automaattisesti valmiustilaan asettaen kaikki sähköiset kuluttajat jonkinlaiseen nukkumistilaan vaatimalla käytännöllisesti katsoen mitään energiaa.

 

8. Optimaalinen matkamatka:

Yksiköt valitsevat aina lyhimmän reitin tavaroiden varastoinnissa ja hakemisessa.

Tämä vähentää turhia matkoja ja säästää aikaa ja lopulta energiaa.

 

9. Älykkäät tallennus- ja tilausratkaisut:

Power Pick Global -ohjelmisto yhdistää useita tilauksia erän muodostamiseksi. Tämän seurauksena tietty tuote, jota tarvitaan useisiin tilauksiin, valitaan vain kerran, leikkaamalla matkoja ja säästämällä sekä aikaa että energiaa.

Meille energiatehokkuus tarkoittaa:
  • Energiankulutus jopa 40%
  • Suurin osa säästöistä voidaan tehdä standardikoneilla
  • Ei ylimääräisiä huoltotöitä
  • Ei ylimääräisiä kuluja
 
OK