Vertical Buffer Module LR35

Skaalaa intralogistiikkasi

Oli kyseessä sitten erittäin tiheä tuotantotoiminnan varaosien ja työkalujen varastointi tai pienosien keräily varastossa, Vertical Buffer Module asettaa standardeja nopeuden, tarkkuuden, ja energiatehokkuuden suhteen.

Jopa 250 kaksoisjaksoa yksikköä ja tuntia kohden ja jopa 500 tilausriviä tunnissa per keräilyasema

Tehokasta pienosien keräilyä
Korkea suorituskyky perustuu varastolaatikoiden tehokkaaseen kiertoon automaattiyksikön sisällä ja tilauslinjojen määrään. Kardex Remstar LR 35 on omiaan pienosien keräilyyn. Sen energiatehokkuus ja helppo integrointi olemassa oleviin järjestelmiin tekevät siitä erittäin taloudellisen varastoratkaisun.

Tuotteiden tehokasta keräilyä ja puskurointia
Kardex Remstar LT 35 varastoautomaatti on optimoitu erilaisten tuotantoalueiden pienten osien ja kokoonpanosarjojen nopeaan ja pystysuuntaiseen toimitukseen juuri oikeaan aikaan sekä pienten ja kevyiden tavaroiden puskuroimiseen. Automaatiin korkea läpimenonopeus on ihanteellinen aikakriittisten varastointitilausten sujuvaan käsittelyyn ja se voidaan helposti myös integroida kuljetin- ja logistiikkajärjestelmään.

Kardex Remstar Vertical Buffer Modul

 

Laitteen ohjelmisto

 

Erinomainen käsittely ja suorituskyky

Erinomainen käsittely ja suorituskyky

Nopea ja tarkka toiminta on mahdollista korkearesoluutioisen, kapasitiivisen kosketusnäytön ansiosta. Lisäksi, erittäin tehokkaan laitteiston ja verkkopohjaisen ohjelmiston yhdistelmä takaa optimaalisen suorituskyvyn ja suuren joustavuuden. Uudet ja laajennetut toiminnot tuovat lisäksi lisäarvoa.

 

Varastonhallintajärjestelmä

 

Software

Tehokas varastonhallintajärjestelmä

Power Pick Global ohjelmistonhallinta ei ainoastaan säästä käyttäjien aikaa ja optimoi reittejä, mutta myös auttaa keräämään tavarat paljon nopeammin ja tarkemmin Kardex Remstar varastojärjestelmissä, lisäten merkittävästi tuottavuutta.

Vertical Buffer Module

Kardex Remstar on kehittänyt uuden Vertical Buffer Module -tuoteryhmän intralogistiikkamarkkinoiden tulevaisuuden vaatimuksiin

Tärkeimmät elementit:

  • Yksi tai useampi keräilyasema tai käyttöaukko
  • Pienosasäiliöt, hyllyalustat, ja muut lastausjärjestelmät
  • Yksikäytäväinen hyllystöjärjestelmä
  • Automaattinen käsittelyjärjestelmä
  • Logistiikka ja keräilyohjelmisto

Lataa esite
Kardex Remstar Vertical Buffer Family
 
OK