Kardex Remstar Intermat

Erittäin voimakas paternosteri pyöreiden tuotteiden varastoimiseen

Kardex Remstar Intermat - The strong paternoster

Intermat pystysuuntainen karusellivarasto (paternosteri) pyöreiden ja erikoismittaisten tuotteiden varastointiin

Hyödyntämätön varastotila ja pitkät kävelymatkat varastossa tekevät varastoinnista kustannustehotonta ja kallista. Kardex Remstarin Intermat karusellivaraston avulla ratkaiset nämä ongelmat. Optimaalinen tilankäyttö on mahdollista saavuttaa asentamalla karusellivarasto niin sanottuna siltaratkaisuna esimerkiksi tuotanto-, pakkaus-, tai lähetysalueelle. Pyöreät ja painavat tuotteet vievät minimaalisen varastotilan ja ne voidaan helposti ja tehokkaasti kuljettaa käyttöaukolle automaatissa olevan erityisen «multi loop» asennuksen ansiosta.

 

 

 

 

Space-saving storage solution for tyres

Paternosterin periaate sopii erityisen hyvin autojen renkaiden varastoimiseen. Intermat karusellivarasto hyödyntää varastotilan korkeuden ja syvyyden optimaalisesti.

» Lue lisää

Safe cable reel intralogistics

Kaapelikelat ja muut painvat tuotteet varastoidaan turvallisesti ja niin, että ne eivät vie varastotilaa enempää kuin on tarpeellista. Intermat on karusellimuotoiltu juuri tätä tarkoitusta varten. Se voidaan asentaa rakennuksen syvennyksiin, kellarikerrokseen ja jopa ulos tai T-silta muotoiluna.

» Lue lisää

 

Tekniset tiedot

Intermat
KorkeusJopa 15,000 mm
Hyllyt
Leveys 13,200 mm
Syvyys1,200 mm
Kantavuus per hylly
Maks paino4,500 kg
Lataa esite
Kardex Remstar by Intertex Brochure
 
OK