• Power Pick Onboard The fully integrated Onboard inventory management software

High-flyer sisälogistiikallesi

Power Pick Onboard: Täysin integroitu Onboard inventaarionhallintaohjelmisto

Tehokas. Joustava. Yksinkertainen. Viimeisimmän sukupolven Onboard inventaarionhallintaohjelmisto

Tehokas varastointi ja tilauskeräily. Pienimmässä tilassa. Lyhyimmässä ajassa.

Oli sinulla pieni tai suuri yritys, varastointilogistiikan vaatimukset ovat kasvussa. Enenevissä määrin tavaroita on varastoitava ja noudettava yhä lyhyemmässä ajassa ja joustavissa määrissä. Samalla henkilöstö- ja tilakulut kasvavat. Power Pick Onboardin, tulevaisuuteen keskittyneen Onboard inventaarionhallintaohjelmiston ja automatisoidun varastointi- ja hakujärjestelmämme avulla, voit tehostaa ja nopeuttaa varastoprosessejasi – ja säästää tilaa, aikaa ja rahaa.

 

Kaikki Onboard menestykseksesi.

Kaikki Onboard menestykseksesi.Ennen kaikkea, inventaarionhallintaratkaisu tulee olla yksinkertainen ja minimoida virheiden riskit kaikissa tehtävissä selkeästi jäsennetyillä prosesseilla. Tästä syystä olemme kehittäneet Power Pick Onboard, täysin integroidun Onboard inventaarionhallintaohjelmistoratkaisun, jota voidaan käyttää intuitiivisesti ja siinä on kaikki mitä tarvitset tehdäksesi työstäsi helpompaa ja prosesseista turvallisempia sekä nopeuttaaksesi tilauskeräilytoimintoa.

 

Joustavasti mukautuva tarpeisiisi.


Kasvu voi olla helppoa: Jos inventaariosi kasvaa, varastointijärjestelmä kasvaa yksinkertaisesti sen mukana. Power Pick Onboard mahdollistaa varastointilan laajennuksen muuttamatta olemassa olevia prosesseja. Tämä tarkoittaa, että useampia liitettyjä yksiköitä voidaan käyttää saman järjestelmän kautta ja hallita keskitetysti.Tuottavaan, tehokkaaseen, ja erittäin joustavaan varastointilogistiikkaan – yksinkertaisempaa kuin koskaan.

Älykkäät toiminnot – Ergonomisesti suunniteltu

Parhaimmalla käyttöliittymällä ja intuitiivisella käyttökonseptilla

Helpoksi tehty inventaarionhallinta: Power Pick Onboard käyttöliittymä on systemaattisesti vähennetty olennaiseen. Käytännöllinen suunnittelu yksinkertaistaa käyttöprosesseja, tarjoaa optimaalisen yleiskatsauksen, ja varmistaa, että kaikki prosessit toimivat sujuvasti. 

 

Moderni, intuitiivinen toimintakonsepti

Älykkäät toiminnot, ergonominen suunnittelu. Selkeään käyttöön nopealla peruskoulutuksella.

Kattava, standardisoitu inventaarionhallinta

Käyttäjä valvoo pääsyn materiaaliin. Jokainen toiminto kirjataan. Siten on helppoa tarkistaa materiaali, tallennustila ja inventaariolistat. 

Ergonomiset työskentelyolosuhteet
Käyttöpaneelia voidaan säätää käyttäjän toimesta pyörivän ja kallistettavan kannattimen avulla.

Turvallinen investointi ja suunnittelun luotettavuus

Selkeiden laajennusvaihtoehtojen ansiosta.

Laaja monikosketuspaneeli

Yksinkertainen käyttö häikäisysuojatulla 12-tuumaisella monikosketuspaneelilla integroidun On-Screen-näppäimistön kanssa.

Valinnainen isäntärajapinta

Maksimaalinen joustavuus isäntäyhteydellä tilausten tuonnissa.

Integroitu laite vähentää kustannuksia
Ylimääräistä tietokonetta ei tarvita – lailliset vaatimukset ja monimutkaiset IT-yhteydet eivät ole enää relevantteja tai vaadittuja. Portit ulkoisille laitteille kuten näppäimistölle tai kannettaville skannereille ovat saatavilla.

ROI 12:sta 24:ään kuukauteen

Olitpa vasta aloittelemassa tai kasvuvaiheessa, siirtyminen automaattiseen varastointi- ja hakujärjestelmään Power Pick Onboardin kanssa kannattaa.

Lataa esite
Product Portfolio
 
OK