Varastoalustojen tarvikkeet

Varastoitavien tavaroiden järjestely:

Jokainen varastoalusta voidaan varustaa välijakajilla ja erotusmateriaalilla, laatikoilla, säiliöillä, rasioilla tai muilla erikoisvarusteilla vastaamaan asiakkaan vaatimuksia. Varastoitavan tavaran ja varastoalustan mittojen täsmällinen vastaavuus mahdollistaa optimaalisen varastotiheyden, paremman järjestelmällisyyden ja lyhyemmät keräilyajat.

 

Kardex VLM BOX – Varastointiratkaisu, joka räätälöidään yrityksen omiin tarpeisiin

 

Kardex VLM BOX:n korkeutta, leveyttä, syvyyttä ja asetelmaa on helppo muuttaa varastoitavien tuotteiden kokojen mukaan. Kardex VLM BOX tarjoaa parhaan joustavuuden varastotoimintoihin järjestelmänsä ansiosta. Sen avulla on mahdollista saavuttaa yli 300 erilaista varastopaikkaa.

 

Lisää

 

Laatikot ja säiliöt

 

Bins and containers

Säiliöt, laatikot ja rasiat valmistetaan yksilöllisesti ja räätälöidään varastoalustojen tarvittaviin mittoihin sopiviksi – varastotila käytetään hyväksi aina viimeistä millimetriä myöten. Joustavuutensa ja vaivattoman käsittelynsä ansiosta ne ovat täydellinen ratkaisu jokaiselle dynaamiselle varastojärjestelmälle. Niiden kevyt ja samalla kuitenkin tukeva rakenne parantaa lisäksi tehokkuutta ja turvallisuutta. Laatikot, säiliöt ja rasiat voidaan tarvittaessa jakaa pienempiin osiin. Myös jokaisen varastopaikan etiketöinti on mahdollista tuotteiden nopeampaa ja helpompaa keräämistä varten.

 

Välijakajat ja erotusmateriaali

 

Dividers and partitions

Varastoalustan jakaminen osiin auttaa yksinkertaistamaan toimintoja ja säästämään tilaa. Varastoalustalla olevat tavarat on helppo paikallistaa ja niiden keräily on nopeaa. Välijakajien ja erotusmateriaalin avulla päätät, kuinka monta varastopaikkaa yhdelle varastoalustalle luodaan. Määräät niiden avulla myös varastopaikan koon – jos koko vastaa täysin varastoitavan tavaran kokoa, maksimaalinen varastotiheys on varmistettu. Jokainen varastopaikka voidaan varustaa osanumeroilla tai nimikkeellä, mikä lyhentää osien keräilyyn kuluvaa aikaa. Jos varastoitavien osien koko tai määrä muuttuu, välijakajia voidaan muuttaa helposti aina tarvittaessa.

 

Pidikkeet ja erikoisvarusteet

 

Holders and special equipment

Työkalujen, muottien ja kiinnittimien selkeässä varastoinnissa ja keräilyssä voidaan käyttää kaikentyyppisiä erikoispidikkeitä. Ne mahdollistavat ongelmattoman keräilyn ja helpon käsittelyn. Nostureiden ja nostolaitteiden käyttö on sen lisäksi helpompaa automaattisten tai manuaalisten ulos vedettävien varastoalustojen yhteydessä. Käyttöaukko on tarvittaessa mahdollista siirtää lattian tasoon – silloin haarukkatrukin käyttö on onnistuu hyvin.

Sovellusalat:
  • Varaosat
  • Huolto ja korjaus
  • Työkalut ja muotit
  • Pidikkeet
  • Kiinnittimet
  • Valmiit tuotteet
  • Puskurivarasto
Lataa esite
 
OK