Kardex VLM BOX

Täydellinen varastolaatikkojärjestelmä: Enemmän joustavuutta – Suurempi varastointikapasiteetti – Paremmat varastointiprosessit

Kardex VLM BOX on suunniteltu Kardex Remstarin pystysuuntaisiin hissijärjestelmiin, Shuttle-varastoautomaatteihin. Tällä ratkaisulla saadaan tehokkaasta varastointijärjestelmästä entistäkin tehokkaampi.

Kardex VLM BOX muuttuu varastosi mukana

Voit valita 8 eri läpinäkyvän jakajan välillä, kun luot juuri Teidän yrityksenne tarpeisiin sopivan VLM BOX varastolaatikon. Kardex VLM BOX:n 50 mm korkeus tekee mahdolliseksi sellaisten varastopaikkojen luomisen, joiden korkeus on 100 mm, 150 mm tai 200 mm. Kun yrityksellänne on tarve varastoida tuotteitaan siistiin ja puhtaaseen ympäristöön, on Kardex VLM BOX valmiina!

 

Katso miten helppoa varastolaatikoiden käyttö on:

Joustavuutta varastoon dynaamisilla varastopaikoilla.

VLM Box

100 x 200 mm

200 x 300 mm

200 x 200 mm

erikokoisina

Kardex VLM BOX – StartKits Nopea ja riskitön tapa aloittaa varastotilan säästäminen

Startkit- pakkaukset tarjoavat laajan valikoiman joilla muodostat erilaisia varastopaikkoja. Startkit- pakkaukset on varma tapa aloittaa varaston organisointi. Pakkauksen avulla selvität nopeasti mitkä varastopaikat sopivat parhaiten yrityksesi tarpeisiin ja sen jälkeen voit tilata juuri niitä kokoja, joita tarvitset.

Voit valita jopa kolmesta eri StartKit- pakkauksen välillä: 

StartKit 1

Suosituin malli Startkit- pakkauksista on Startkit 1. Pakkaus sisältää 100 varastolaatikkopohjaa, jotka yhdessä kehyksien ja jakajien kanssa, tarjoaa yli 2000 varastopaikkaa 33 eri laatikkokoossa. Varastolaatikkopohja sopii sekä matalien että myös korkeiden tuotteiden (50-200 mm) varastointiin.

StartKit 2

Startkit 2 on sisällöltään sama kuin Startkit 1, mutta sen on tehty sopimaan tuotteille joiden korkeus on 150 mm tai matalampi.
 

StartKit 3

StartKit 3- pakkaus sisältää 100 perusvarastolaatikkoa ja 225 kehystä. Pakkaus on tehty sopimaan parhaiten tuotteiden varastointiin, joiden korkeus on 100 mm-200 mm.

Edut yhdellä silmäyksellä
  • sopii täydellisesti Kardex Remstar Shuttle XP: n kanssa
  • joustava korkeus
  • joustava asettelu
  • enemmän tehokkuutta
  • Helppo konfiguroida Kardex Remstar -ohjelmistolla
  • kevyt ja kestävä rakenne
  • erinomainen täyttöaste
  • parempi tarkkuus
  • puhdas ja järjestetty varastointi
Lataa esite
 
OK