Kardex Remstar Shuttle XP

kahdeksan syytä, jotka puhuvat Shuttle XP:n puolesta

1.

Tilansäästö/hyödynnä korkeutta

Varastoalustojen lähes portaattoman, 25 millimetrin välein tehtävän paikoituksen ansiosta pohjapinta-alaa säästyy jopa 85 prosenttia.

2.

Vähentynyt henkilökunnan tarve

Haluttu tuote viedään automaattisesti käyttäjälle – tuottamattomat kävely- ja hakuajat jäävät pois. Lisävarusteina integroitavat keräilyvalojärjestelmät (LED) ilmoittavat varastointiosaston ja keräiltävän määrän, mikä mahdollistaa hyvin korkean keräilytehon.

3.

Ergonominen muotoilu

Käyttäjän ei enää tarvitse kiipeillä, kumartua tai kurkoitella varastoitaviin tavaroihin ylettyäkseen, koska Shuttle XP toimii „tavarat ihmiselle“-periaatteella. Tarvittavat tavarat toimitetaan ergonomisesti toteutettuun käyttöaukkoon automaattisesti. Varastoalustat voidaan toimittaa yksilölliseen työskentelykorkeuteen.

4.

Lisääntynyt turvallisuus

Shuttle XP mahdollistaa käyttöoikeuksien määräämisen yksittäisien varastoalustojen hyllytykselle/keräämisellä, ja sen lisäksi on myös mahdollista jäljittää tarkasti, kuka käyttäjä on työskennellyt milläkin varastoalustalla. Nostoovet suojaavat sekä käyttöhenkilökuntaa että varastoitavia tavaroita ja pienentävät huomattavasti melupäästöjä.

5.

Tarkkuus

Integroidut keräilyvalo -järjestelmät, viivakoodinlukija ja ohjelmiston rajapinnat takaavat suurimman mahdollisen tarkkuuden. Liittäminen kuljetusjärjestelmiin, robottivarsiin tai nostolaitteisiin tekee työskentelystä mahdollisimman helppoa.

6.

Joustavuus

Jokainen varastoalusta voidaan ohjelmoida käyttöparametrien mukaan. Lisävarusteisiin sisältyy hitaat nopeudet herkille tuotteille, usein tarvittavien tuotteiden varastoiminen lähelle „Golden Zone“ -aluetta, varastoalustojen käyttöoikeudet, eri kuormituskapasiteetin omaavien varastoalustojen säilyttäminen yhdessä yksikössä ja paljon muuta.

7.

Modulaarisuus

Modulaarisen rakenteen ansiosta laitteen korkeutta voidaan sovittaa nopeasti ja edullisesti käyttöpaikan tai työskentelyolosuhteiden muuttuessa.

8.

Luotettavuus

Shuttle XP:n käyttöikä on hämmästyttävän pitkä. Shuttle XP osoittaa päivä päivältä uudelleen, miksi se kuuluu alueensa johtaviin tuotteisiin olipa kyse muotoilusta, valmistuksesta, rakenteesta tai huollosta.

Edut yhdellä silmäyksellä:
  • Hakuaikojen lyheneminen
  • Tavaroiden käsittelyn lisääntyminen
  • Suurempi varastotila, joka vie huomattavasti vähemmän pohjapinta-alaa
  • Tarkat inventaariotasot integroimalla sisäiset varastonhallintajärjestelmät
  • Suurempi käyttäjien ja varastoitujen tavaroiden turvallisuus ja suojaus
  • Parempi ergonomia
  • Modulaarinen laajennettavuus
Lataa esite
 
OK