Kardex Remstar Shuttle XP hissiautomaatti

Varastoi ja suorita keräilyä tehokkaasti samalla, kun koko varastotila käytetään hyödyksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kardex Remstarin Shuttle XP hissiautomaatti on joustava ratkaisu monen eri varastotuotteen hallitsemiseen ja keräilyyn.

 

Shuttle XP 250/500 hissiautomaatti

 

Shuttle XP 250/500

Joustava ratkaisu pienosien ja muiden kevyiden tuotteiden varastointiin

Shuttle XP 250/500 hissiautomaatti on paras ratkaisu pienosien, kevyiden ja erikoisolosuhteita (ilmanvaihto, puhtaus) vaativien tuotteiden varastointiin ja keräilyyn. Shuttle XP 250/500 hissiautomaatti suoriutuu vaativimmistakin haasteista.

 

Shuttle XP 700 hissiautomaatti

 

Shuttle XP 700

Keskikokoisten- ja painoisten tuotteiden kompaktia varastointia
Shuttle XP 700 hissiautomaatti kuljettaa tuotteita, joiden paino voi enimmillään olla 725 kg. Tämän johdosta automaatti on hyvä ratkaisu painavien tuotteiden, komponenttien tai varaosien varastointiin. Automaatin leveys voi olla jopa 4,05 metriä, jonka johdosta siihen on helppo varastoida isojakin tuotteita.

 

Shuttle XP 1000 hissiautomaatti

 

Shuttle XP 1000

Lujatekoinen automaatti isojen ja painavien tuotteiden varastointiin
Lujatekoisen hyllyjärjestelmän ansiosta Shuttle XP 1000 hissiautomaattiin on helppo varastoida tuotteita, joiden paino on enimmillään 1000 kg. Isojen ja painavien tuotteiden varastointi onnistuu sujuvasti automaatin sisään rakennetun tehdasvalmisteisen koukun ansiosta. Mekanismin avulla myös lavojen varastointi onnistuu helposti ja tehokkaasti.

 

Shuttle XPmultiple hissiautomaatti

 

Shuttle XPmultiple

Ideaalinen ratkaisu pieniin varastotiloihin
Shuttle XPmultiple hissiautomaatin avulla saavutat maksimaalisen varastokapasiteetin hyvinkin pienessä tilassa. Ratkaisu, jossa on neljä peräkkäin asennettua automaattia ja niitä operoidaan vain yhdellä käyttöaukolla, säästää tilaa ja vähentää merkittävästi työntekijöiden liikkumiseen käytettävää aikaa.

 

Ohjaustoiminto

 

Control system

Kätevä ohjaustoimintoyksikkö
Kardex Remstarin varastoautomaateissa on Logicontrol-ohjausyksikkö. Ohjausyksikkö toimii kosketusnäytöllä ja varmistaa automaattien tehokkaan käytön. Ohjausyksikön ansiosta automaattia operoivien työntekijöiden työskentelyolosuhteet ovat optimaaliset ja ergonomiset.

 

Ohjelmisto

 

Software

Tehokas varastonhallintaohjelmisto
Power Pick Global varastonhallintaohjelmiston käyttö Kardex Remstarin varastoautomaateissa lisää kannattavuutta ja säästää aikaa. Työntekijöiden liikkumiseen käytettävä aika vähenee ja he pystyvät keräilemään nopeammin ja ilman virheitä.

Toimintaperiaate.

Shuttle XP on pystysuuntainen varastohissi, jossa hyllylevyt on asennettuna automaatin etu- ja takaosaan. Hyllylevyjen välissä on kuljetin, joka toimittaa automaattisesti hyllylevyt, joissa tuotteet ovat varastoituna, käyttöaukolle yhtä nappia painamalla tai viivakoodia käyttämällä. Modulaarisen rakenteensa ansiosta automaatin korkeutta, ja käyttöaukkojen määrää voidaan tarvittaessa muuttaa. Varastotilan korkeudesta riippuen on varastointiin käytettävää lattiapinta-alaa mahdollista vähentää jopa 85%:lla perinteiseen varastohyllyjärjestelmään verrattuna. Jokainen hyllylevy skannataan Optiflex teknologian avulla. Tämän avulla jokainen varastoitava tuote varastoidaan sille optimaaliselle varastopaikalle 25 millimetrin välein.

 

Joustava ja tehokas varastointistrategia

Modulaarisen rakenteensa ansiosta Shuttle XP varastoautomaatti käyttää koko varastotilan korkeuden ja tällä tavoin käyttää optimaalisesti hyväkseen koko korkeuden. Varastoautomaatti voidaan rakentaa 100 millimetrin korkeuserolla. Tästä johtuen automaatti saadaan aina sopimaan kaikkiin korkeuksiin ja kapasiteetti vaatimuksiin. Vaikka automaatti myöhemmin siirrettäisiin uusiin tiloihin, on sen muuttaminen helppoa. Rakenteeseen voi joko lisätä moduuleita, tai poistaa niitä.

 

Soveltuvuus erilaisiin rakennuksiin

Shuttle XP varastoautomaatti voidaan myös asentaa rakennuksessa monen kerroksen läpi. Käyttöaukot voidaan integroida koneen etu- tai takapuolelle. Käyttöaukkojen paikkaa voidaan myös helposti muuttaa myöhemmin, jos tarve vaatii. Automaatin suojaovet suojaavat tuotteita ja automaattia operoivaa käyttäjää.

Edut pähkinänkuoressa
  • Helppo, nopea ja esteetön pääsy tuotteisiin
  • Lisääntyvä tavaravirta
  • Lisääntynyt varastotila pienellä lattiapinta-alalla
  • Tarkat inventaariot integroidun ERP-järjestelmän ansiosta
  • Parempi tuoteturvallisuus ja automaattia operoivan työntekijän työturvallisuus
  • Parempi ergonomia
  • Modulaarinen muunneltavuus
Lataa esite
Download Brochure
Kardex Remstar ShuttleXP Download
 
OK