Erikoisympäristöt

Varastoautomaatit puhtaan tilan hallinnalla ja ilmastoinnilla

Kardex Remstarin varastoautomaatit voidaan räätälöidä säilyttämään tavaroita ja artikkeleja puhdastila- ja ilmasto-ohjatuissa olosuhteissa

 

Kardex Remstarin varastoautomaateilla takaat korkean varastointitehokkuuden yhdistettynä artikkelien ja aineiden säilytykseen kuivassa, lämpötilaohjatussa ympäristössä tai puhdastilaolosuhteissa.

 

Automaattien mitat muokataan erityistarpeitesi mukaan, huomioon ottaen rakennuksen korkeuden ja minkätyyppisiä tavaroita ovat kyseessä.  Lisäksi automaatti voidaan toimittaa erilaisilla toiminnoilla kuten lämpötilan hallinta -20 °C:sta  +60 °C:seen, ilmankosteuden hallinta 5-10 % ja puhdastilojen luokitteluEN-ISO luokan 5-8 mukaan (luokka 5 pyynnöstä).

 

Jos säilytät lääkeaineita, elintarvikkeita tai herkkiä elektroniikkakomponentteja, on optimaalinen suoja ja tilan optimointi taattu Kardex Remstarin varastoautomaateilla.

 

Kardex Remstar varastoautomaatin edut

  • Lisää varastotehokkuuttasi 2-4 -kertaisesti
  • Säästä 70-90 % pinta-alasta suhteessa varastohyllyihin
  • EN-ISO luokka 5-8 puhtaantilan luokitus (luokka 5 pyynnöstä)
  • Kontrolloitu lämpötila -20 °C:sta +60 °C:seen
  • Ilmankosteuden hallinta kuivasta ilmanalasta 5-10 % suhteelliseen ilmankosteuteen
  • Helppo integrointi olemassa olevaan host-järjestelmään. Kardex Remstarin automaatit ovat yhteensopivia mm. näiden ohjelmien kanssa: Axapta, Magento, Navision, SAP, Consafe

 

Referenssit

 

Kardex Remstar on markkinoiden johtavia varastoautomaattien toimittajia yli 140000 asennuksella maailmanlaajuisesti. Kardex Remstarilla on asiantuntijoita, jotka erityisesti työskentelevät erikoisympäristöjen varastoautomaattien kanssa.

 
OK