Kardex Remstar Horizontal Carousel

Erittäin joustava hyllykköperiaate

horizontal-front

Kardex Remstarin modulaarinen hyllykkö- ja hyllytasoperiaate tarjoaa mukavuutta, hyvää stabiilisuutta sekä maksimaalista turvallisuutta.

 

Jokainen tuote on erilainen, jokainen asiakas on erilainen omine, aina uusine haasteineen. Hienoa, jos hän voi valita vakiohyllykköjen ja -hyllytasojen modulaarisen ratkaisun. Vielä parempi on, jos hän voi ripustaa hyllytasot hänelle sopivalla tavalla. Tämä kaikki on mahdollista karusellivarastossa. 

 

 

 

Hyllykön 38 mm:n säätöasteikko

 

Carrier design with 38 mm spacing

Vaakakarusellin menestysresepti perustuu suurempaan varastointikapasiteettiin ja joustavuuteen. Hyllykön

pienempi, 38 mm:n säätöasteikko ja kaksinkertainen määrä hyllytasojen kiinnitysmahdollisuuksia, tekevät

tuotteesta ainutlaatuisen.

 

AINUTLAATUISTA: 180° kääntyvä hyllytaso

 

EXCLUSIVE: Shelf with 180° rotation

180 asteen käännöksen ansiosta hyllytasoja voidaan käyttää monella tavalla. Se parantaa nimikkeiden käsittelyä ja antaa joustavuutta varastointiin ja varastohakuihin.

 

Jokaisen hyllytason 14 mm:n reuna estää varastoitujen nimikkeiden siirtymisen. Näin varastoidut nimikkeet ovat optimaalisesti varmistettuja niin horisontaalisessa kuin eteenpäin kaltevassa asennossa.

 

AINUTLAATUISTA: Hyllytason paksuus 26 mm

 

Shelf thickness of 26 mm

Hyllytasojen täytyy kannattaa ja kestää paljon. Vankempi hyllytaso pienentää hyllytason painautumista suurissa kuormituksissa.

 

Hyllyjen lukitus on valinnaisesti mahdollista. Se minimoi tärinän aiheuttamia ääniä ilman kuormitusta olevissa hyllytasoissa, koska ne on yhdistetty hyllykköön poikkitangolla. Vielä yksi hyvä asia: turvallisuus ja laitteiston

käyttövalmius paranee, koska tyhjät hyllytasot eivät voi irrota itsestään.

Shelves
Hyllytasojen asennus:
  • eteenpäin kalteva
  • horisontaalinen
  • taaksepäin kalteva
 
OK