Kardex Remstar Horizontal Carousel:

9 hyvää syytä optimaaliseen keräilytehokkuuteen

Kardex Remstarin avaimet menestykseen ovat tuottavuuden optimointi ja tavaravirran kasvattaminen samalla kun vähennät varastointiin tarvittavaa tilaa, sekä parannat varaston läpinäkyvyyttä.

 

 

 

Tuottavuus

 

Productivity

Automaatti toimittaa halutut nimikkeet käyttäjälle “tuote tulee luoksesi” periaatteen mukaisesti nopeasti, suoraan ja luotettavasti – tuottamattomat kävely- ja etsimisajat jäävät pois. Karusellivarasto kuljettaa hyllyalustat käyttöaukolle aina lyhyintä mahdollista reittiä. Näyttötoiminto ilmoittaa, mitkä nimikkeet ja määrät on keräiltävä mistäkin varastopaikasta.

 

Keräilytehokkuus

 

Picking performance

Yhden aseman vaakakarusellien samanaikaiset, toisistaan riippumattomat liikkeet mahdollistavat erittäin nopean kokonaisjärjestelmän ja siten hyvän keräilytehokkuuden. Käyttäjä ehtii käsitellä 200–400 nimikettä

tunnissa asemaa kohti. Koneessa ja keräilypaikassa olevat optiset näytöt mahdollistavat yli 99 prosentin pick- ja put-tarkkuuden.

 

Eräkeräily

 

Batch picking

Paperiton keräily on mahdollista, mutta lähetteet ja muut asiakirjat voi tarvittaessa edelleen tulostaa. Varastohallintajärjestelmässä yhdistetään useampia toimeksiantoja yhteen tietokoneohjauksen kautta,

ja ne keräillään samanaikaisesti. Näin hyllyllä käynnit vähenevät huomattavasti.

 

Korkeat hyötykuormat

 

High payloads

Horisontaalinen karusellivarasto on ideaali ratkaisu pienten ja keskikokoisten tuotteiden varastointiin ja keräilyyn. Karusellivarasto mahdollistaa painavien tuotteiden varastoinnin jopa 54 tonniin asti.

 

Optimaalinen tilankäyttö

 

Optimum space utilization

Tuotteet varastoidaan suljettuun tilaan, mikä ehkäisee turhaa varastossa liikkumista ja tuotteiden etsimistä. Varsinainen keräilyalue on vain 5-10 neliön kokoinen.

 

Luotettava ja kompakti suunnittelu

 

Reliability and compact design

Tuotannosta ja valmistuksesta asiakaspalveluun: Horisontaalinen karusellivarasto on kätevä, luotettava ja vähän ylläpitoa vaativa. Tuotteet ovat ainva 100 % saatavilla, mikä varmistaa jatkuvan, pitkäikäisen ja turvallisen prosessin.

 

Sovellettavuus

 

Variability

Jotta nopea tavaravirta ja ruuhka-aikoinakin tapahtuvat tilauskeräilyt voidaan saavuttaa, voi automaatin jakaa eri asemiin vain nappia painamalla. Siten on myös mahdollista luoda järjestelmä, joka käsittää neljä Horisontaalista karusellivarastoa, joita voi samanaikaisesti operoida monta eri henkilöä.

 

Turvallisuus

 

Safety

Horisontaaliset karusellivarastot täyttävät tiukat turvallisuusvaatimukset. Järjestelmät ovat suljettuja joka puolelta. Niiden ympärillä on suoja-aita, joka estää onnettomuudet ja suojaa asiattomalta pääsyltä. Sen lisäksi laitteiden etupuolella olevat keräilyalueet on varustettu automaattisesti avautuvilla ja sulkeutuvilla turvaovilla.

 

Joustavuus

 

Flexibility

Vaakakaruselli sopii monille eri sovelluksille ja varastoitaville tuotteille. Hyllyköissä voidaan valita yksilöllisiä säätöasteikkoja varastoitavien tavaroiden mukaan. Näin myös isokokoisten nimikkeiden varastointi on mahdollista, automaatin käyttäessä hyödyksi koko tilakorkeuden.

Lataa esite
HorizontalCaroussel Brochure
 
OK