Kardex Remstarin Horisontaalinen karusellivarasto:

parempaa suorituskykyä ja nopeampia toimitusaikoja

HorizontalCarousel

Karusellivarastot sijoitetaan useimmiten asemiksi, jolloin keräilyn suorittaminen on tehokkainta. Erilaiset laiteryhmittelyt ovat mahdollisia laitteen koosta ja toimintaperiaatteesta riippuen.

 

 

 

Kaksi asemaa

 

Dual stations

L-kirjaimen muotoisessa kahden yksikön asemassa käyttöaukot ovat suorassa kulmassa toisiinsa nähden. Ratkaisu sopii 3 metrin korkuisiin tiloihin, ja sitä voi kerralla käyttää yksi henkilö. Lisäksi L-muoto lyhentää keräilijän kävelymatkaa I-muotoon verrattuna yhden metrin verran, mikä helpottaa käsittelyä ja säästää aikaa.

 

Kolme ja neljä asemaa

 

Triple and Quadruple stations

Kolmen ja neljän yksikön asemat ovat ihanteellisia silloin, kun suurta määrää nimikkeitä kerätään säännöllisesti – asennus tehdään useimmiten L-kirjaimen muotoon. Vaihtoehtoisesti sen voi asettaa U-kirjaimen muotoon tai – kun kaikki koneet ovat yhtä pitkiä – I-kirjaimen muotoon. Näin keräilyä voi suorittaa useampi henkilö.

 

Useammassa kerroksessa olevat asemat

 

Monikerroksinen asema
Monikerroksinen asema
Nostopöydällä varustettu korkea-asema
Nostopöydällä varustettu korkea-asema

Laajoissa järjestelmissä voidaan muodostaa monia asemia, jotka täyttävät erilaisten materiaalivirtojen vaatimukset. Monikerroksiset lavalla varustetut asemat, joissa on asetettu päällekkäin kaksi tai kolme 2,5 metrin korkuista vaakakarusellia, mahdollistavat keräilyn monissa kerroksissa. Jokainen kerros toimii itsenäisesti, käyttö- ja keräilypaikat ovat kussakin kerroksessa. Tuotteiden kuljettamisessa voidaan käyttää liukuhihnoja, mikä mahdollistaa keskeytymättömän tavaravirran. Monikerroksiset asemat sopivat 9 metrin korkuisiin tiloihin.

 

Korkea-asema hyödyntää käytettävissä olevan 4,5 metrin tilakorkeuden. Nostolava vie käyttäjän aina ergonomisesti oikealle korkeudelle. Ajankäytön tehostamiseksi Power Pick Global varastonhallintajärjestelmä jakaa karusellivaraston korkeussuunnassa 2–3 keräilyvyöhykkeeseen siten, että yhdellä vyöhykkeellä olevat nimikkeet kerätään, ennen kuin nostolava siirtyy seuraavalle vyöhykkeelle.

Lataa esite
HorizontalCaroussel Brochure
 
OK