Horisontaalinen karusellivarasto

Tehokas ratkaisu hyvin toimivaan varastointiin ja tilauskeräilyyn

Kardex Remstar Horizontal Carousel: säästä aikaa nopean ja luotettavan toiminnan ansiosta.

Kun nopeus, luotettavuus ja kustannustehokkuus ovat tärkeimpiä tekijöitä, on Kardex Remstarin Horisontaalinen karusellivarasto paras ratkaisu varastointiin ja tilauskeräilyyn. Karusellivarasto on täydellinen ratkaisu tuotanto- ja jakelualueilla, paikoissa, joissa suoritusteholla on suuri merkitys.

 

 

Tehokas varastointi- ja keräilyjärjestelmä

Nopeat reaktioajat, korkea suoritusteho ja lyhyet toimitusajat ovat vain muutamia vaatimuksia, joita jakelukeskukset asettavat uudenaikaiselle ja tehokkaalle varastologistiikalle. Juuri tähän Kardex Remstarin automaattiset karusellivarastot tuovat ratkaisun: ne voidaan mukauttaa kaikkiin tehtäviin, ja ne mahdollistavat keräilytilausten tehokkaan prosessoinnin.

 

Kardex Remstarin varastonhallintaohjelmiston avulla tiedät tarkalleen, toimiiko kaikki kunnolla. Tuloksena on tehokkaat prosessit, lisää selkeyttä ja joustavuutta nimikkeiden varastointiin – myös ruuhka-aikoina.

“Tuote tulee luoksesi” -toimintaperiaate

Luotettava ja tehokas varastoautomaatti vähentää huomattavasti työvoima- ja varastointikustannuksia riippumatta siitä, millaisia nimikkeitä varastoidaan. Karusellivarastot toimivat kuten kaikki Kardex Remstarin varastointijärjestelmät eli periaatteella ”tuote tulee keräilijän luo”. Tämä periaate parantaa tehokkuutta ja varastotilan optimaalista käyttöä, sekä vähentää keräilyvirheitä.

 

Vielä yksi etu: kaikki yhteen asemaan kuuluvat laitteet toimivat yhtäaikaisesti. Tämä varmistaa tavaroiden jatkuvan saannin, ja odotusajat lyhenevät minimiin.

Tarkka ja monipuolinen hallinta

Smartpick 6000 tarjoaa täydellisen ratkaisun ammattimaiseen tallennukseen ja noutoon korkeilla keräystasolla. Erityisesti elektroniikkateollisuuden tehokkaaseen keräilyyn suosittelemme Smartpick 5200 -ohjelmistoa.

Lataa esite
HorizontalCaroussel Brochure
Video: Referenssit
 
OK