Tuotantovarastot tai varaosavarastot

Käytä tuotantoaluettasi optimaalisesti

Lisää keräilytarkkuutta ja tehokkuutta Kardex Remstarin varastoautomaatilla, jotka vievät jopa 1/10 vähemmän tilaa kuin perinteiset varastohyllyt.

 

Miksi täyttää kallista lattia-alaa varastohyllyillä, jos sen sijaan voit käyttää lattia-alaa tuotantoon?

 

Kardex Remstarilta saat  täysi- ja puoliautomaattisia varastoautomaatteja, jotka täyttävät tilaa 70-90 prosenttia vähemmän kuin perinteiset varastohyllyt. Ja ne voidaan räätälöidä tehtaan layoutiin.  

 

Huolimatta tuotanto- tai varaosavarastosi koosta ja varastotyypistä tarjoaa Kardex Remstar räätälöityjä ratkaisuja, jotka vähentävät säilytystilan lattia-alaa jopa 1/10, lisäävät keräilytarkkuutta ja tehokkuutta.

 

Käytä tila optimaalisesti

Kardex Remstarin varastoautomaatti tekee mahdolliseksi esimerkiksi varaosavaraston rakentamisen keskelle tuotantoa tuotantosolujen viereen, mikä minimoi yksittäisten keräilyjen kuljetusaikaa. Voit välttyä ulkoisen varaston rakentamiselta, koska voit käyttää olemassaolevaa tilaa paremmin. 

 

Samalla automaatteja on helppo käyttää, ja ne tarjoavat parannetun ergonomian työntekijöille, koska tavarat tulevat heidän luo – eikä päinvastoin.

 

Varastoautomaattimme voidaan lisäksi integroida AGV:n ja teollisuusrobottien kanssa vielä korkeamman automaation saavuttamiseksi.  


Kardex Remstarin varastoautomaatin edut

  • Lisää varastointitehokkuuttasi 2-4 -kertaisesti
  • Säästä 70-90 % pinta-alasta suhteessa varastohyllyihin
  • Moderni varastonhallintaohjelmisto monilla ainutlaatuisilla ominaisuuksilla keräilytehokkuuden lisäämiseen, varastonkäyttöön ja joustaviin prosesseihin
  • Helppo sijaisten ja tilapäistyöntekijöiden käyttökoulutus
  • Robotti-yhteensopiva ohjelmisto
  • LOT numerohallinta ja sarjanumerohallinta
  • Helppo integrointi olemassa olevaan host-järjestelmään. Kardex Remstarin automaatit ovat yhteensopivia mm. näiden ohjelmien kanssa: Axapta, Magento, Navision, SAP, Consafe

 

Referenssit

Kardex Remstar on markkinoiden johtavia varastoautomaattien toimittajia yli 140000 asennuksella maailmanlaajuisesti, näiden joukossa ollessa asennuksia moniin teollisuusyrityksiin.

 

Carsten Gram, Alfa Laval

”Varastomme täyttää tilasta vain 10 % aikaisemmasta ja samanaikaisesti operaattori voi keräillä 250-200 linjaa tunnissa. Meillä on ollut todella matala cost of ownership ja vain kaksi seisokkia näiden viiden vuoden aikana, kun olemme käyttäneet varastoautomaatteja.” 

 
OK