Sairaalavarastot

Varastoautomaatit tulevaisuuden sairaalaan

Kardex Remstarin varastoautomaateilla voit siististi ja varmasti säilyttää varastoitavia aineita, vapauttaa henkilökunnan aikaa potilaiden hoitamiseen ja taata paremmat tilat potilaille.

 

Parempi sairaanhoitajien ajankäyttö ja parempi edellytys yksittäisten potilaiden hoitamiseen.  Nämä ovat kaksi etua käytettäessä Kardex Remstar varastoautomaatteja erilaisten artikkelien säilytykseen sairaaloissa.  

 

Mitat varastoautomaatteihimme räätälöidään kunkin tehtävän mukaan. Toimitamme siten sekä varastoautomaatteja yksittäisille osastoille että yhdistettynä varasto- ja logistiikkaratkaisuna koko sairaalalle. Toimitamme myös varastoautomaatteja, joihin mahtuu sairaalasänkyjä.

 

Vapauta tilaa ja resursseja

Kardex Remstar varastoautomaatti tarvitsee vain 9-10 m2:n lattiapinta-alaa, mutta voi olla jopa 38 metriä korkea ja voidaan asentaa sekä rakennuksen sisä- että ulkopuolelle. Maailman korkein varastoautomaatti on 38 metriä, johon Kardexilla on useita referenssejä. Tällainen varastoautomaatti voi sisältää enemmän kuin 600 m2 vain 9-10 m2:n lattia-alalla.

 

Pohjakerroksessa hoidetaan varastointi ja tavaroiden vastaanotto. Täältä tavarat kuljetetaan yksittäisiin kerroksiin. Henkilökohtaisen sisäänkirjautumisen myötä on henkilökunnalla  pääsy juuri niihin artikkeleihin, jotka ovat olennaisia juuri heidän osastollaan.

 

Kardex Remstar varastoautomaatti voi siten toimia sekä varastoyksikkönä keskusvarastolle, varastona yksittäisille sairaalaosastoille ja suoranaisena kuljetusyksikkönä.

 

Kardex Remstar varastoautomaatin edut

  • Säästä 70-90 % tilaa suhteessa varastohyllyihin. 38 metriä korkea varastoautomaatti 10 m2 lattia-alalla voi sisältää 600 m2 varastoalaa ja 140 m3 voluumia
  • Artikkelit ovat lukittuina sisään ja niihin voidaan päästä käsiksi vain henkilöstö-sisäänkirjautumisella
  • Vähemmän aikaa artikkelien keräilyyn ja kuljetukseen ja enemmäin aikaa potilaille Tavarat tulevat automaattisesti työntekijöille – eikä päinvastoin
  • Mahdollisuus artikkelien säilyttämiseen ilmastoidussa ja steriilissä ympäristössä
  • Intuitiivinen ja helppo sairaanhoitajien ja logistikkahenkilökunnan käyttää

 

Referenssit

Kardex Remstar on markkinoiden johtavia varastoautomaattien toimittajia yli 140000 asennuksella maailmanlaajuisesti. Meillä on monen vuoden kokemus varastoautomaattien toimituksesta sairaaloille koko Pohjolassa, esimerkkeinä Hillerød Hospital, Karlstad Sjukhus, Odense Universitetshospital ja Pohjois-Karjalan keskussairaala.

 

Kolding Sygehusin jälleenrakennuksen yhteydessä Kardex Remstar esimerkiksi toimitti 36 metriä korkean pilariautomaatin, joka menee läpi koko sairaalan ja avautuu joka kerrokseen. 

 
OK