Kauppayritykset ja jakeluvarastot

Lisää varastotehokkuuttasi nelinkertaisesti

Automatisoidu varastointitehokkuuteeen ja varastotilan lisäämiseen täysi- tai puoliautomaattisilla Kardex Remstarin varastoautomaateilla.

 

Tehokas logistiikka on olennaista myynti- tai jakeluvarastojen toiminnalle. Täysi- ja puoliautomaattisilla Kardex Remstarin varastoautomaateilla varmistat täyden joustavuuden  ja korkean tehokkuuden.

Varastoautomaattimme muokataan aina kysessä olevien varastojen ja tavaroiden mukaisesti. Eikä olla sidoksissa tiettyyn varastolayoutiin, vaan automaatteja voidaan jatkuvasti muokata ja skaalata yrityksen kehityksen mukaan. 

 

Suhteessa perinteisiin varastohyllyihin tai varastoparviin säästät 70-90 % lattia-alasta, ja samalla sinulla on mahdollisuus käyttää hyväksi tilan koko korkeutta. Se tarkoittaa  optimaalista käyttöä rajoitetussa tilassa ja mahdollisuuden säilyttää useita tavaroita varastossa ilman ulkopuolisesta varastoa.

Samalla automaatteja on helppo käyttää, ja ne tarjoavat parannetun ergonomian työntekijöille, koska tavarat tulevat heidän luo – eikä päinvastoin. Helppo ja intuitiivinen toiminta tekee käyttökoulutuksen helpoksi uusille ja tilapäisille työntekijöille.

 

Kardex Remstar ratkaisujen edut

  • Lisää varastotehokkuutasi 2-4 -kertaisesti
  • Säästä 70-90 % pinta-alasta suhteessa varastohyllyihin
  • Moderni varastonhallintaohjelmisto monilla ainutlaatuisilla ominaisuuksilla keräilytehokkuuden lisäämiseen, varastonkäyttöön ja joustaviin prosesseihin
  • Helppo sijaisten ja tilapäistyöntekijöiden käyttökoulutus
  • Helppo integrointi olemassa olevaan host-järjestelmään. Kardex Remstarin automaatit ovat yhteensopivia mm. näiden ohjelmien kanssa: Axapta, Magento, Navision, SAP, Consafe

 

Referenssit

Kardex Remstar on markkinoiden johtavia varastoautomaattien toimittajia yli 140000 asennuksella maailmanlaajuisesti. Kauppayritykset ja jakeluvarastot ovat yksi suurimmista ja nopeimmin kasvavista asiakassegmenteistämme. 

Jørn Petersen, Abena Logistics:

"Investointi Kardex Remstariin antoi meille mahdollisuuden myynnin lisäykseen ilman työntekijöiden lisäystä. Olemme todella saaneet paljon hyötyä tästä investoinnista.

 
OK