Elektroniikkateollisuus

Varastoautomaatit – porttisi korkeaan käytettävyyteen

Saavuta lisääntynyt varastotehokkuus ja tilan optimaalinen käyttö Kardex Remstarin varastoautomaateilla. Käytämme ohjelmistoa, joka on kehitetty erityisesti elektroniikkateollisuuden tarpeisiin.

 

Kardex Remstar toimittaa täysi- ja puoliautomaattisia varastoautomaatteja, jotka on räätälöity elektroniikkateollisuuden tarpeisiin.  

 

Kardex Remstarin automaatti täyttää tilasta 70-90 % vähemmän kuin perinteiset varastohyllyt,  mikä auttaa tehdaslayoutin optimoimiseen ja luo mahdollisuuksia tavara- ja komponenttivarastojen etableroimiseen suoraan linkitettyinä tuotantosoluihin.

 

Räätälöity ohjelmisto elektroniikkateollisuudelle 

Varastoautomaattimme elektroniikkateollisuudelle ovat ESD-turvattuja (ElectroStatic Discharge) ja voivat sisältää sekä SMD-rullia (pysty tai vaaka) että tikkuja erikokoisina. Automaatit voidaan lisäksi toimittaa ilmastoinnilla ja ilmankosteuden hallinnalla.

 

Kardex Remstarin kehittämä ”Power Pick Global Smartpick 5200” on ohjelmisto, joka on  kehitetty erityisesti elektroniikkateollisuudelle sijainninhallintaan, keräilyyn ja varastointiin, varastonpitoon yhdessä palautustoiminnan kanssa esimerkiksi ESD-rullien palautus tuotannosta varastoon. 

 

Kardex Remstar varastoautomaatin edut

  • Lisää varastotehokkuuttasi 2-4 -kertaisesti
  • Säästä 70-90 % pinta-alasta suhteessa varastohyllyihin
  • Tarkka lämpötilan ja kosteuden hallinta herkkiä komponentteja käsitellessä
  • ESD-suojaus
  • Varma keräily- og varastointiprosessi: Kardexin ohjelmisto optimoi keräily- ja varastointiprosessin. Mahdollisuus batch- ja lotnumeroiden hallintaan ja skannaamisella tuotantotilauksen oikeaan keräilyyn oikella sijainnilla  
  • Helppo integrointi olemassa olevaan host-järjestelmään. Kardex Remstarin automaatit ovat yhteensopivia mm. näiden ohjelmien kanssa: Axapta, Magento, Navision, SAP, Consafe

 

Referenssit

Kardex Remstar on markkinoiden johtavia varastoautomaattien toimittajia yli 140000 asennuksella maailmanlaajuisesti.

 
OK