Autoliikeet/Autotukut

Käytä tila optimaalisesti Kardex Remstarin varastoautomaatin avulla

Luo lisää tilaa huoltopaikoille tai autoille automaattisen Kardex Remstarin varastoautomaatin avulla. Säästät jopa kymmenkertaisesti varastotilaa suhteessa varastohyllyihin. 

 

Huolimatta siitä onko sinulla autotukku tai -liike on olennaista pystyä käyttämään tilaa parhaalla mahdollisemmalla tavalla. 

 

Kardex Remstarin varastoautomaateilla vähennät varaosien tai varastoartikkelien varastoalaasi 70-90 prosentilla. Se tarkoittaa, että sen sijaan voit käyttää tilan lisähuoltopaikkana huolto-osastolla tai useammalle autolle näyttelyhallissa. 

 

Kardex Remstarin varastoautomaattiin investointi tarkoitti esimerkiksi, että yksi asiakkaistamme loi tilaa lisähuoltopaikalle. Näin investointi oli ansaittu takaisin todella nopeasti. 

 

Helppokäyttöisyys päivittäin

Kardex Remstarin varastoautomaatti on räätälöity yksittäisille asiakkaille. Sopeutamme hyllykorkeuden kuten hyllyleveydenkin tuotteille ja aineille, mikä tarkoittaa, että automaateissa voidaan varastoida monia erityyppisiä varaosia tai varastoartikkeleja. Automaattien korkeus muokataan myös aina kyseessä olevan rakennuksen/paikan mukaan tilan käyttämiseen parhaalla mahdollisemmalla tavalla. 

Varastoautomaattien korkea käyttäjäystävällisyys edelleen varmistaa, että niin mekaanikot kuin varaosapäällikötkin voivat helposti käyttää niitä päivittäin.  

 

Kardex Remstar varastoautomaatin edut

  • Lisää varastointitehokkuuttasi 2-4 -kertaisesti
  • Säästä 70-90 % pinta-alasta suhteessa varastohyllyihin
  • Helppo integrointi olemassa olevaan host-järjestelmään. Kardex Remstarin automaatit ovat yhteensopivia mm. näiden ohjelmien kanssa: Axapta, Magento, Navision, SAP, Consafe
  • Intuitiivinen ja helppo käyttää
  • Yksinkertainen ja helppo artikkelinhallintajärjestelmän käytettävyys voidaan ostaa optiona

 

Referenssit

Kardex Remstar on markkinoiden johtavia varastoautomaattien toimittajia yli 140000 asennuksella maailmanlaajuisesti. Meillä on monen vuoden kokemus varastoautomaattien toimittamisesta minkä tahansa kokoisille autoliikkeille ja –tukuille.

 

”Olemme vähentäneet lattia-alaa 2200 m2:sta 162 m2:iin. Olemme näin saaneet tilaa markkinoida useampia varaosia. Olemme myös tuplanneet tehokkuutemme ja saaneet onnellisempia työntekijöitä” (Jan Petersen, K.W. Bruuns varaosavarasto Hedehusenissa)

 
OK