PLUS Service

Maksimaalinen saavutettavuus

PLUS Service takaa laitteistosi kestävän tuottavuuden. Kunnossapidon ohella tämä paketti sisältää laajennetun 24/7-puhelinpalvelun ja tehokkaan varaosapalvelun.

PLUS Service sisältää:

Standby service teknikko on paikan päällä lyhyen ajan sisällä. Yksilöllinen palvelusuunnitelma, joka on sovitettu tarkalleen vaatimuksiisi, säätelee reaktioajat – arkipäivisin tavalliseen työaikaan tai kellon ympäri, 24 tuntia päivässä, 365 päivää vuodessa. Näin laitteistosi käytettävyys on taattu

Puhelinpalvelu– suora yhteytesi Kardex Remstariin. Talomme helpdesk-palvelusta tavoitat koulutettuja ja kokeneita työntekijöitä, jotka ovat tarvittaessa palveluksessasi kellon ympäri. Monet ongelmat voi ratkaista jo etädiagnoosilla yhdessä koulutettujen työntekijöiden kanssa esittäen tarkkoja kysymyksiä ja antaen ohjeita.

Kunnossapito – aktiivinen kunnossapitopalvelumme takaa laitteiston käytettävyyden, minimoi seisonta-aikoja ja säilyttää investointisi arvon. Kulumat ja viat tunnistetaan ja poistetaan ennakoiden.

Varaosat – korkealaatuiset alkuperäiset varaosamme on sovitettu muodoiltaan ja toiminnoiltaan täydellisesti järjestelmääsi sopiviksi. Ne vastaavat korkeita laatuvaatimuksia ja varmistavat koneiden maksimaalisen käytettävyyden ja stabiilit tuotantoprosessit.

Lataa esite
 

Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

OK