EXTRA Service

Ekstrapalvelua sinulle

EXTRA Service tarjoaa sinulle vieläkin enemmän: aktiivisen kunnossapitopalvelun, muuttopalvelun, muutokset, koulutukset ja ohjelmistotuen.

 

EXTRA Service sisältää:

Muuttopalvelu – suunnitteletko muuttoa tai laitteistosi muutosta? Me suoritamme toimenpiteet ammattimaisesti monivuotisen kokemuksen ja tuotetuntemuksen pohjalta.

Kunnossapito – Ijos koneesi ei satu toimimaan, Kardex Remstar Service on palveluksessasi – sopimuksesta myös kellon ympäri. Koulutetut ja valtuutetut palveluteknikkomme huolehtivat vikojen tai toimintahäiriöiden nopeasta korjaamisesta.

Muutostyöt – järjestelmäsi voi sovittaa joustavasti uusiin vaatimuksiin. Laajennus, modernisointi tai ohjelmistopäivitys – osaamisemme ja henkilökuntamme tukevat sinua.

Koulutus – kunnollinen toiminta ja ammattimainen reagointi varoituksiin takaavat järjestelmiesi tuottavuuden. Koulutuksemme tarjoaa työntekijöillesi paremman ymmärryksen siitä, miten tuotteet toimivat, mikä kasvattaa tuottavuutta.

Varaosavarasto – varmista aikaetu! Toimintahäiriöt vaativat aikaa ja rahaa. Voit lyhentää varaosien odotusaikoja yksilöllisin varaosasarjoin ja siten minimoida toimintahäiriöiden keston.

Ohjelmistotuki – ohjelmistotukemme tukee sinua puhelimitse, etädiagnooseilla ja paikan päällä. Ohjelmistot päivitetään säännöllisesti etähuollon muodossa ja varmistetaan, että laitteistosi toimii mahdollisimman tehokkaasti.

Lataa esite
 

Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

OK