Life Cycle Service Portfolio

Parempi turvallisuus – Parempi tehokkuus – Parempi tuottavuus

Kardex Remstarin elinkaaripalvelu tarjoaa kokonaisvaltaisen, modulaarisen ratkaisun, joka auttaa takaamaan yrityksesi logistiikka- ja varastotoimintojen tehokkaan toiminnan.

» Lue lisää palveluistamme

UUSI: FLEX Care ja FULL Care

Remote Support – Huippulaatuinen palvelu operaattorien ja johdon tueksi

Remote Assistance ja Remote Analytics mahdollistavat paremman läpinäkyvyyden, tuottavuuden ja turvallisuuden Kardex Remstar -laitteidesi koko elinkaaren ajalle.

» Lue lisää

Base Care

BASE Care Kardex Remstarin automatisoiduille varastoratkaisuille suunniteltu peruspaketti. Kokeneet teknikkomme varmistavat, että järjestelmä testataan luotettavasti ja paikallisten lakisääteisten määräysten mukaisesti. Jos järjestelmässä ilmenee vika tai sinulla on kysyttävää, tukitiimimme auttaa sinua mielellään normaaleina työaikoina.

Flex Care

FLEX Care - Räätälöi sopimuksen sisältö yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Voit valita tarvitsemasi tuen kattavuuden ja päättää, haluatko vähentää vikojen riskiä etätukimoduulimme avulla. Yritykset, joilla on palveluksessaan omaa huoltohenkilöstöä, valitsevat tyypillisesti FLEX Care -sopimuksen.

Full Care

FULL Care Nauti kattavasta palvelusta ja kiinteistä hinnoista. FULL Care -paketti tarjoaa lukuisia etuja. Sisäänrakennettu etätukimoduuli havaitsee mahdolliset ongelmat jo varhaisessa vaiheessa, jolloin voit varmistaa järjestelmiesi tuottavuuden ennaltaehkäisevien toimenpiteiden avulla. Paketti sisältää lisäksi kaikki korjaus- ja huoltopalvelut. Tämä tarkoittaa, että varastojärjestelmien korjaamisesta ja huollosta ei aiheudu odottamattomia lisäkustannuksia. FULL Care on suunniteltu erityisesti yrityksille, joilla ei ole palveluksessaan omaa huoltohenkilöstöä.

Lataa esite
Live Cycle Service
 
OK