Optinen teollisuus

Vastauksia. Tarkkoja ja älykkäitä.

Kasvu, kilpailukyky ja innovaatiovoima: optinen teollisuus lyö kaikki ennätykset. Tehokkaat logistiikkaprosessit auttavat siinä.

Optiset menetelmät edistävät innovaatioita enemmän kuin mikään muu ala. Avaintekniikkana ne vaikuttavat eri alojen kehitykseen. Näin ne antavat osansa laadun, tehokkuuden, luotettavuuden ja nopeuden parantamiseen. Se ei aseta valmistajille ainoastaan jatkuvasti uusia haasteita, vaan avaavat myös tulevaisuuden mahdollisuuksia. Juuri tässä Kardexin sisäisen logistiikan asiantuntijat tulevat mukaan peliin. Autamme sinua tekemään prosesseistasi vieläkin joustavampia ja tarkempia. Sillä uuden kehityksen menestyksen ratkaisee myös time to market -tilanne.

 

Herkkien moduulien nopea haku

Yhä pienempiä, yhä tehokkaampia ja samalla yhä herkempiä: herkkien osien varastointi on ollut Kardexille jokapäiväistä työtä jo vuosikymmenien ajan. Kuiva tila, kontrolloitu lämpötila, puhtaat alueet tai näiden yhdistelmä varastossa: tämän kaiken voi toteuttaa jopa suoraan tuotannossa. Etu sinulle, sillä saat osat huomattavasti nopeammin, käsittelyajat koneissa voi aina pitää vakiona. Näin voit keskittyä rauhassa siihen, mikä tekee sinusta menestyksekkään: tarjota asiakkaillesi hyvän saatavuuden ja maksimaalisen palvelun. Lyhyesti: sisäisen logistiikan konkareina tarjoamme sinulle mahdollisuuksia, jotka tukevat sinua optimaalisesti tielläsi järjestelmien valmistajasta ratkaisujen tarjoajaksi. Räätälöityjä, tarkkoja ja kuitenkin erittäin joustavia.

Turvallisuutta

Kuka, mitä, milloin, miten? On tilanteita, joissa vastaus näihin kysymyksiin saattaa olla erittäin tärkeää. Kardex tallentaa, dokumentoi ja säätää kaikki tärkeät prosessit ja järjestelmät koko valmistuksen ajalta, minkä vuoksi jäljitettävyys on aina mahdollista. Ja siten voit olla varma, että olet tehnyt kaiken oikein.

Ohjelmisto, jossa on järjestelmällisyyttä ja järkevyyttä

Mitä hyödyttää laitteisto ilman tehokasta, älykästä ohjelmistoa? Kaikki tärkeät sisäiset prosessit systemaattisesti yhdistämällä luomme edellytyksen tehokkuudelle, selvyydelle ja joustavuudelle. Nykypäivän vaatimuksia, mutta ennen kaikkea huomisen vaatimuksia varten.

 
OK