Metalliteollisuus

Ratkaisuja keskisuurille yrityksille. Räätälöityjä ja älykkäitä.

Maksimaalinen toimitusvalmius, vähemmän joutoaikoja, pienemmät varastokannat: me näytämme sinulle, kuinka voit käyttää resursseja tehokkaammin ja tehdä asiakkaistasi vieläkin tyytyväisempiä.

Oli kyseessä ”kolmen miehen valimo” tai autoteollisuuden alihankkija, jolla on yli sata työntekijää: metalliala on monipuolisempi kuin juuri mikään muu. Silti: raaka-aineiden nousevat hinnat, kova kilpailu ja kustannuspaine ovat vaatimuksia, jotka pätevät koko metallialalla. Tämä kehitys antaa suuremman merkityksen rationalisoinnille ja prosessien optimoinnille, etenkin pienten ja keskisuurten yritysten kohdalla.

Nopeammin, paremmin, yksinkertaisemmin

Jos haluaa pitää paikkansa markkinoilla, on käytettävä mahdollisuuksiaan ja resurssejaan niin taloudellisesti kuin mahdollista. Juuri tässä Kardex tarjoaa ratkaisevia etuja: meidän mottomme on maksimaalinen saatavuus, mutta mahdollisimman pienet kuljetus- ja varastointikustannukset. Haluatko säästää tilaa, varata, ohjata valmistusta älykkäästi, varastoida työkaluja tai hakea valmiit osat varastosta tehokkaammin: tarjoamme sinulle keskisuurelle yritykselle sopivia ratkaisuja, jotka on sovitettu prosesseihisi, toivomuksiisi ja kuvitelmiisi. Räätälöity juuri sinulle. Sillä metallialan yritykset eivät ole samanlaisia. Sinun etusi: jo lyhytaikainen, pieni investointi saa aikaan huomattavia parannuksia.

Integroitu ja älykäs

Jos haluat edetä vielä yhden askeleen, tarjoamme sinulla kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja neuvontaa keskitetysti: tuemme prosessiesi integrointia tekemällä logistiikkasi ja tuotantosi rakenteista älykkäitä, lyhennämme haku- ja poistoaikoja, vahvistamme asemaasi alihankkijaverkostossa ja autamme sinua reagoimaan menestyksellä markkinoiden vaatimuksiin.

 
OK