Logistiikkakeskukset

Lisäarvoa. Yksinkertaisesti.

Olemme jo vuosikymmenten ajan kehittäneet ratkaisuja eri toimialoille, sovelluksille ja käyttötarkoituksille: kokemuksemme logistiikkajärjestelmien ja tehokkaiden varastoratkaisujen alalta – ja sinä voit hyödyntää niitä.Third Party Logistics, myös ”Fourth Party Logistics”, ”Fifth Party Logistics” tai ”Lead Logistics Provider”, on ala, jolla on parhaimmat tulevaisuudennäkymät: yhä useammat yritykset toteavat, että heidän täytyy keskittyä pääasialliseen tehtäväänsä ja ulkoistavat koko logistiikan. Se vaati logistiikan palveluilta jatkuvasti uusia asioita ja avaa sinulle uusia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Hoidatko keskusvarastoa, tarjoatko nopeaa varaosapalvelua, huolehditko jakeluasemana maksimaalisesta työnkulusta vai vuokraatko koneita ja laitteita: hyödynnä kokemustamme eri aloilta, tehtävistä ja erikoisratkaisuista ja tarjoa asiakkaillesi maksimaalista palvelua koko toimitusketjussa.

Palvelu, joka saa asiakkaasi vakuuttuneiksi

Saako olla hieman enemmän? Kehitämme yhdessä kanssasi tehokkaita ratkaisuja kaikkiin varasto- ja jakelulogistiikan tehtäviin, sisältäen välivarastoinnin, jakelun ja palautusten käsittelyn. Eikä vain tätä: tarjoa asiakkaille lisäarvoa, esimerkiksi laatu- tai toimintotarkastuksilla, jälkivarusteluilla, konservoinnilla, konservoinnin poistolla, korjausten hallinnalla, pakkauksilla, tullikäsittelyillä, remburssien valvonnalla jne. Me näytämme sinulle miten.

Nopeasti reagoiva ja avoin kaikelle

Meidän ratkaisumme voi integroida jokaiseen logistiikkajärjestelmään. Tehokkaana varastona, tuotannossa tai varana tavaran lähetyksessä. Kardexin varastonhallintaohjelmisto ja pick and place ‑laitteet takaavat lisäksi varman varastoinnin ja varastohaun myös ruuhka-aikoina.

Tulevaisuutta ajatellen

Yhtä tai useampaa asiakasta palvellen: me huolehdimme siitä, että laitteistosi on avoin uusia vaatimuksia varten – esimerkiksi tuotevalikoiman tai tuottavien lisäpalvelujen osalta. Ota yhteyttä.

 
OK