Lääketiede

Dynaamisesti päämäärään. Kardexin avulla.

Hyödynnä olemassa olevia mahdollisuuksia optimaalisesti, käytä uusia mahdollisuuksia – Kardexin logistiikka- ja varastoratkaisuilla saat tilaa, jolla voit parantaa kilpailukykyäsi.


Kasvava kustannuspaine, laajeneva globalisaatio ja huono terveyspolitiikka: lääketeollisuus ja lääkintäala kohtaa jatkuvasti uusia haasteita. Silti: näkymät eivät ole niin huonot, sillä potilaiden määrä kasvaa koko maailmassa sekä modernien hoitomenetelmien kysyntä. Lisenssilääkkeiden markkinat ovat vastaus muuttuviin olosuhteisiin. Toinen mahdollisuus on: tutkimustyön tulosten mahdollisimman nopea toteutus. Molemmat tarkoittavat kuitenkin: uuden tekniikan käyttämistä ja olemassa olevien resurssien optimaalista hyödyntämistä.

Lisää vauhtia

Me autamme sinua saamaan vapaata tilaa ratkaisuillesi. Luomalla dynaamisia logistiikkaprosesseja, kehityksestä tuotantoon ja jakeluun. Pakkaustarvikkeet, kontit ja aineet, tuotanto tai myös reseptien hallinta – työkulun optimointi ja nopeutus ovat aina etualalla.

Uusia teitä, uusia mahdollisuuksia

Myyntikanavat muuttuvat myös terveysteollisuudessa myyntiverkoston ja sähköisen kaupankäynnin suuntaan. Hyödy valmistus- ja lähetyskonseptien kokemuksestamme ja käytä sinulle tässä avautuvia mahdollisuuksia.

Turvallisuutta tärkeissä kysymyksissä

Kuka, mitä, milloin, miten? Vastaus näihin kysymyksiin voi tietyissä tilanteissa olla erittäin tärkeää. Kardex tallentaa, dokumentoi ja säätää kaikki tärkeät prosessit ja järjestelmät, minkä vuoksi jäljitettävyys on aina mahdollista.

Nopeasti reagoiva ja avoin kaikelle

Meidän ratkaisumme voi integroida jokaiseen logistiikkajärjestelmään. Tehokkaana varastona, tuotannossa tai varana tavaran lähetyksessä. Kardexin varastonhallintaohjelmisto ja pick and place ‑laitteet takaavat lisäksi varman varastoinnin ja varastohaun.

 
OK