Koneenrakennus

Ole vahva, pysy vahvana. Yksinkertaisesti.

Kaikki hyvin: Kardex vahvistaa tehokkuuttasi ja säästää varastotilaa, saat myös vapautta tulevaisuuden osalta.

Kustannusten pienentäminen ja tehokkuuden parantaminen ovat ajankohtaisia aiheita. Sillä: kansainvälinen tekninen kilpailu kiristyy, kilpailu markkinoilla kiristyy. Näin keskisuurtenkin yritysten on ulkoistettava työpaikkoja ”halvempiin” maihin. Tätä kehitystä voi vastustaa vain se, joka pystyy pienentämään kustannuksia ja samalla parantamaan palvelua ja laatua.

 

Menestyksen avain on logistiikassa

Enemmän tehokkuutta, vielä enemmän palvelua, parasta laatua – pienin kustannuksin? Siihen ei pysty vastaamaan vain tehokkuudella. Kannattaa tarkastella sisäisiä logistisia prosesseja, sillä koneenrakennuksessa noin neljä prosenttia kustannuksista ovat logistiikassa, sanoo VDI-Gesellschaft Fördertechnik, Materialfluss, Logistik. Juuri tässä tulevat Kardexin asiantuntijat mukaan peliin: tarkastamme prosessisi, valmistus- ja varastostrategiasi sekä organisaatiosi ja autamme optimoimaan koko työnkulkusi. Alihankkijasta tehtaasi jokaiseen työpaikkaan.

Vapaata tilaa menestyksellesi

Varastointi, varaaminen, materiaalin, osien ja työkalujen hankkiminen: saat Kardexilta tärkeitä rationalisointimahdollisuuksia kaikkien inhouse- ja inbound-logistiikkaprosessien yhteistoiminnalla. Meidän mottomme on maksimaalinen saatavuus, mutta mahdollisimman pienet kuljetus- ja varastointikustannukset: luomme sinulle järjestelmäratkaisuja, jotka voi yhdistää monimutkaisiin prosesseihin. Sinun etusi: et säästä vain pinta-alaa varastossa ja tuotannossa, kasvatat myös prosessien turvallisuutta ja selvyyttä. Näin luomme vapaata tilaa, jotta voit tulevaisuudessakin keskittyä siihen, mikä tekee sinusta menestyksekkään: asiakkaittesi teknisten konseptien kehittämiseen.

 
OK