Kemianteollisuus

Kaikki selvää: paremman turvallisuuden resepti

Hyvä tietää: tehokkailla logistiikkaratkaisuillamme varmistat prosessiesi turvallisuuden ja säästät tilaa ja olet nopeasti markkinoilla. 


Prosessien turvallisuudella on kemianteollisuudessa tärkeä merkitys. Sen vuoksi olemme käsitelleet eri prosessien turvallisuutta ja vaarallisten tavaroiden hallintaa sekä uusia säädöksiä, kuten REACH, ja tarjoamme sinulle tehokkaita ratkaisuja erien validointiin ja jäljitettävyyteen. Lisäksi asiantuntijoillamme on kokemusta alan vaatimuksista, kuten vaaralliset tavarat, ADR:n mukaiset toimitukset, varastointi VCI-luokituksen mukaan tai suurpakkaukset. Myös erityiset olosuhteet, kuten varastointi kontrolloidussa tilassa ja puhtaassa tilassa on meille tavallista ”arkipäivää”.


Dynaamisuutta menestyksellesi

Jos haluat menestyä markkinoilla, sinun täytyy muuttaa markkinoiden trendit ja tieteelliset tulokset mahdollisimman nopeasti innovaatioksi, käyttää uutta tekniikkaa ja hyödyntää olemassa olevia resursseja optimaalisesti. Syitä nopeaan toimimiseen on monia: jatkuvasti lyhentyvät kehitysajat, kasvava kustannuspaine, etenevä globalisaatio. Sen lisäksi monet erikoiskemian yrityksetkään eivät pysty erottumaan joukosta markkinoiden jatkuvassa kehityksessä. Kauppa asettaa myös jatkuvasti uusia vaatimuksia prosessitekniikalle. Sen vuoksi kehityksessä, tuotannossa, varastonhallinnassa ja distribuutiossa vaaditaan dynaamista toimintaa. Tässä Kardexin logistiikkaratkaisut tulevat mukaan peliin: pakkaustarvikkeet, kontit ja aineet, tuotanto tai myös reseptien hallinta – työnkulun optimointi ja nopeutus ovat aina etualalla.


Uusia teitä, uusia mahdollisuuksia

Myyntikanavat muuttuvat myös kemianteollisuudessa myyntiverkoston ja sähköisen kaupankäynnin suuntaan. Hyödy valmistus- ja lähetyskonseptien kokemuksestamme ja käytä sinulle tässä avautuvia mahdollisuuksia.


Nopeasti reagoiva ja avoin kaikelle

Meidän ratkaisumme voi integroida jokaiseen logistiikkajärjestelmään. Tehokkaana varastona, tuotannossa tai varana tavaran lähetyksessä. Kardexin varastonhallintaohjelmisto ja pick and place ‑laitteet takaavat lisäksi varman varastoinnin ja varastohaun myös ruuhka-aikoina.
 
OK