Elintarvikkeet

Hyödy – myös velvollisuuksista. Me näytämme sinulle miten.

Lainmukaisten määräysten täyttäminen, olemassa olevien mahdollisuuksien optimaalinen hyödyntäminen, uusien mahdollisuuksien käyttö – helppoa Kardexin dynaamisilla varastojärjestelmillä.


Aromeja tai mausteita, eränäytteitä, hiivakulttuuri tai pakkausmateriaalit: saat kaiken Kardexin dynaamisilla varastojärjestelmillä. Sopii kaikkeen, kontrolloituun lämpötilaan, puhtaisiin tai kuiviin tiloihin – me olemme kehittäneet jo oikean ratkaisun. Hyvä asia: kaikki nämä vaatimukset voi toteuttaa jopa suoraan tuotantoympäristössä. Näin valmistusmenetelmiä voi nopeuttaa huomattavasti.

Turvallisuutta tärkeissä asioissa – ja hyötyä sinulle

Kuka, mitä, milloin, miten? Näiden kysymysten luotettava vastaaminen ja jäljitettävyys valmistuksesta kuluttajalle määrittää laki elintarvikealalla. Ja sen voit toteuttaa yksinkertaisesti. Voit hyötyä siitä myös huomattavasti. Sillä: tavaroiden jäljitettävyys antaa sinulle paremmat mahdollisuudet paikantaa tuotteet, estää niiden levikin tai kutsua ne takaisin. Pyydä apua Kardexin logistiikka-asiantuntijoilta – me näytämme sinulle, miten tracking & tracing ‑menetelmällä saat ajantasaista tietoa varastokannoista ja tavaroiden sijainnista, pienennät kantaasi ja luot vähällä vaivalla raportteja. Ja paljon muuta.

RFID, CPFR? Kaikki selvää!

Elintarvikealallakin kyseessä on vain: oikea tuote oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Juuri niin paljon kuin tarvitaan. Tässäkin Kardex on tukenasi. Esimerkiksi kun kyseessä ovat lineaariset toimitusketjut ja uusi tekniikka, joista tehdään tehokkaita, joustavia ja tarpeen määrittämiä logistiikkaverkostoja. Tai kun haluat parantaa ennustustesi tarkkuutta sekä tuotteittesi saatavuutta myyntipisteessä. Sillä: tulevaisuuden voi ennustaa parhaiten, kun sen määrittää itse.

Ohjelmiston käyttöä järjestelmällisesti ja järkevästi

Mitä hyödyttää laitteisto ilman tehokasta, älykästä ohjelmistoa? Kaikki tärkeät sisäiset prosessit yhdistämällä luomme edellytyksen tehokkuudelle, selvyydelle ja joustavuudelle. Ja siten myös sinun kestävälle menestyksellesi.

 
OK