Kardex Remstar nimittää Ulf Wallinin vastaamaan Pohjois- ja Itä-Euroopan toiminnan kasvusta.

Kardex Remstar nimittää Ulf Wallinin vastaamaan Pohjois- ja Itä-Euroopan toiminnan kasvusta.

Lataa esite

Kardex Remstarilla on ilo ilmoittaa, että Ulf Wallin on nimetty uudeksi aluejohtajaksi maaliskuusta 2016 alkaen. Ulf Wallinin vastuualueeseen kuuluvat Pohjois ja Itä- Euroopan New Business osastot.Ulf Wallinilla on monen vuoden johtamiskokemus intralogistiikan alueelta. Hän on johtanut monia kansainvälisiä projekteja menestyksekkäästi monessa eri maassa. Edellisessä tehtävässään hän oli Swisslog Warehouse and Distribution Solutions- yrityksen asiakaspalvelun Senior Vice President. Swisslogia edeltävässä tehtävässä Wallin oli Consafe Logistics yrityksen toimitusjohtaja. Vuonna 2005 Ulf Wallin sai nimityksen ‘vuoden CIO’ ruotsalaisessa CIO lehdessä.

Ulf Wallinin pitkä kokemus ja tuntemus logistiikka- ja IT-alalta, tulevat  vahvistamaan  Kardex Remstarin Pohjois- ja Itä Euroopan organisaatiota. Ulf Wallinilla on Master of Science in Industrial and Management Engineering-tutkinto Ruotsista, Linköpingin teknillisestä yliopistosta.


Ulf on innoissaan siitä, että hän saa aloittaa työskentelyn Kardex Remstarilla parhaaseen  ja  innovaatiseen aikaan. ”Kardex Remstarilla on menestyksekäs historia alan johtavana valmistajana ja innovaattorina. Olen todella iloinen voidessani liittyä joukkoon juuri silloin, kun Kardex on saavuttanut ennätystuloksensa ja uusi LR35 Vertical Buffer Module-varastoautomaatti lanseerataan. LR 35 varastoautomaatti on tärkeä lisä tuotevalikoimaamme ja se auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme heidän logistisissa varastoratkaisuissa vielä paremmin, nyt ja tulevaisuudessa. Olen todella innoissani saadessani mahdollisuuden johtaa yritystä ja Kardex Remstar brändiä Pohjois- ja Itä-Euroopan alueella. Kardexilla on jo vaikuttava määrä tyytyväisiä asiakkaita ja tiedämme, että on vielä paljon yrityksiä, jotka voivat saavuttaa huomattavia säästöjä ja etuja hankkimalla markkinoiden parhaimman varastoratkaisun Kardexilta.”