Shuttle XP

Pystysuuntainen hissijärjestelmä erittäin nopeaan varastohakuun

Shuttle XP on automatisoitu pystysuuntainen, rakenteeltaan modulaarinen varastojärjestelmä, joka toimii ”tavara ihmisen luo” -periaatteen mukaan. Varaston korkeus hyödynnetään maksimaalisesti minimaalisella pinta-alalla. Jokaista Shuttle XP:tä voi käyttää yksittäisenä järjestelmänä, tai sen voi tarvittaessa laajentaa yhdistetyksi järjestelmäksi.

Shuttle XP on dynaaminen pystysuuntainen hissijärjestelmä, lähes rajoittamattoman joustava maksimaalisen korkeuden ollessa 30 metriä ja kapasiteetin 60 tonnia.


Edut:

Nopeampi varastohaku – Shuttle XP toimii tavara ihmisen luo -periaatteelle. Haluttu kannatin viedään optimaaliseen käsittelykorkeuteen. Shuttle lajittelee tavarat optimoiduissa jaksoissa, jotta koneen käyntiajat voi pitää mahdollisimman pieninä, mikä nelinkertaistaa varastohakunopeuden.

Säästävä tilankäyttö – Shuttle XP:llä on suuri kapasiteetti pienellä pinta-alalla. Perinteisiin menettelytapoihin verrattuna tarvitaan 80 % pienempi pinta-ala.

Ajansäästö– tavara on työntekijällä muutaman sekunnin sisällä riippumatta siitä, missä se oli järjestelmässä.

Työturvallisuus – terveys- ja turvallisuushaittojen välttämiseksi tulisi työntekijöitä koskevien HSE - määräysten mukaan suosia automatisoituja työprosesseja manuaalisten asemasta. Shuttle XP minimoi manuaalisten, ruumiillisesti rasittavien työtehtävien osuutta jopa 80 %.

Tavaroiden turvallisuus – Shuttle XP suojaa tavaroita pölyltä ja asiattomalta käsittelyltä. Siinä on sisältä lukittavat ovet, pääsyn voi valinnaisesti varmistaa PIN-koodilla. Siinä on palontorjuntalaitteita, kuten esimerkiksi lämpötilan valvonta.

Lataa esite