Tietosuojamääräykset

 

Tietosuoja on Kardex AG:lle hyvin tärkeää sekä myös avoimuus. Sen vuoksi haluamme selvittää seuraavassa, mitä verkkosivuillamme vierailevien henkilöiden tietoja me tallennamme ja miten me käytämme näitä tietoja.

Kun käyt verkkosivuillamme, verkkopalvelimme tallentaa järjestelmän turvallisuuden vuoksi väliaikaisesti kyselyn lähettävän tietokoneen verkkotunnuksen tai IP-osoitteen sekä hakupäivämäärän, asiakkaan tiedostohaun (tiedostonimen ja URL-osoitteen), HTTP-vastauskoodin ja verkkosivun, jolta käsin vierailet verkkosivuillamme sekä yhteyden puitteissa siirrettyjen tietojen määrän. Osittain tallennamme tietokoneellesi tietoja niin kutsuttujen ”evästeiden” muodossa, jotta voimme parantaa verkkosivujamme mielenkiintosi mukaan. Emme tallenna muita henkilökohtaisia tietoja, kuten nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, paitsi jos annat meille nämä tiedot vapaaehtoisesti, esimerkiksi uutiskirjettämme tilatessasi.

Käytämme henkilökohtaisia tietojasi vain verkkosivujemme tekniseen hallintaan ja parannukseen sekä toivomuksiesi ja vaatimustesi täyttämiseen. Tietojesi käyttö ja käsittely neuvontaa, mainontaa ja markkinatutkimusta varten tapahtuu ainoastaan antamasi suostumuksen pohjalta.