Nettikaupat

Tehokkuus ja joustavuus räätälöitynä nettikauppaasi

Vahvista tehokkuuttasi ja kilpailukykyäsi

 

Riippumatta nettikauppasi koosta Kardex Remstarin ratkaisut lisäävät varastosi tehokkuutta ja   parantavat kilpailukykyäsi. Varastoautomaatti- ja laitteistoratkaisumme räätälöidään yksittäisten tehtävien ja yritysten odotuksien mukaan. Tarpeesta riippuen yksinkertainen puoliautomaattinen ratkaisu 1 - 2 varastoautomaatilla, tai isompiin projekteihin useamman varastoautomaatin kanssa mahdollisuus 100 % täysin automaattisoituun keräilyyn ja varastointiin. Jotkut pienemmistä asiakkaistamme, jotka aloittivat nettikaupan kellarissa, investoivat aluksi 1-2 varastoautomaattiin, ja laajensivat useammalla varastoautomaatilla sopusoinnussa nettikaupan kasvun kanssa. Suhteessa perinteiseen hyllyvarastointiin asiakkaidemme varastoinnin tehokkuus lisääntyy jopa 100 - 400 % suhteessa hyllyiltä keräilyyn, ja näin säästyy paljon rahaa.

 
Tee tilaa useille varastoartikkeleille. Säästä merkittävästi lattiapinta-alaa

 

Riippumatta onko sinulla 2,5 metriä tai 30 metriä tilaa kattoon, varastoautomaatit räätälöidään tarkalleen mittojen mukaan – täysin standardina. Sijainti ja layout ovat joustavia ja Kardex varastoautomaattijärjestelmät räätälöidään artikkelien korkeuden mukaan. Kaikki yhdessä tilan ja tilojen hyödyntämiseen parhaalla mahdollisemmalla tavalla. Asiakkaamme ovat tyypillisesti säästäneet 70-90 % lattiapinta-alasta investoimalla Kardex varastoautomaattiin suhteessa perinteiseen hyllyvarastointiin. Se on tarkoittanut, että he ovat voineet antaa nettikaupan kasvaa olemassaolevissa fyysisissä puitteissa. Joillekin asiakkaille tämä on tarkoittanut sitä, että heidän ei ole tarvinnut muuttaa päämajaansa tai rakentaa kalliita lisärakennuksia.

 
Saat joustavan ratkaisun, joka vastaa tarpeitasi

 

Nettikaupat elävät dynaamisessa arjessa, missä joustavuus ja sopeutumiskyky ovat tärkeitä parametrejä parhaan mahdollisen kannattavuuden luomiselle. Kardex Remstar on kehittänyt ratkaisuja, jotka varmistavat, tilausmääristä riippumatta, järjestelmän hyödyntämisen täysin ja vain niillä resursseille, jotka ovat välttämättömiä. Sinulla on mahdollisuus ohjata varastoautomaatteja Kardex ohjelmistojärjestelmillä, jotka käsittelevät keräilyn ja varastoinnin samassa prosessissa. Hyötynä on resurssien optimointi ja lyhyempi käsittelyaika kullekin tilaukselle. Tämän kaiken tavoitteena on kustannusten säästäminen ja samanaikaisesti lyhyemmän toimitusajan tarjoaminen nettikaupan asiakkaille.  

 

Paranna likviditeettiäsi ja mahdollista näin nettikauppasi kasvu

 

Investoimalla Kardex Remstarin varastoautomaatteihin saavutat nopean taloudellisen säästön. Voimme näyttää tuloksia olemassaolevilta asiakkailta, jotka ovat saaneet jo ensimmäisistä kuukausista lähtien merkittäviä nettosäästöjä. Esim. leasing-järjestelmällä on kuukausittainen säästö ollut merkittävästi korkeampi kuin vastaava leasingmaksu, mikä on osaltaan vaikuttanut parantuneeseen likviditeettiin ja näin mahdollistanut investoinnin myynnin kasvuun ja kilpailukyvyn parantumiseen.

 
Laajenna järjestelmää nettikauppasi kehityksen tahdissa

 

Pienemmät nettikaupat voivat edullisesti investoida yhteen tai kahteen varastoautomaattiin ohjelmistopaketilla ja saavuttaa kannattavan varastointioptimoinnin. Kardex varastoautomaattijärjestelmää voidaan laajentaa yrityksen kehityksen tahdissa, ja laajennuksen integrointi on lähes yhtä helppoa kuin varastohyllyjen laittaminen.

 
Yhdistä Kardex varastoautomaatit nettikauppasi tai host –järjestelmäsi kanssa

 

Kardex varastoautomaatteja ohjataan tavallisesti Kardex ohjelmistolla, joka on WMS-ohjelmisto (Warehouse Management System). Saadaksesi täyden hyödyn ja maksimaalisen varastointioptimoinnin integroi Kardex ohjelmisto ERP-järjestelmäsi, nettikauppasi tai olemassaolevan WMS-ohjelmistosi kanssa. Kardex Remstarilla on paljon referenssejä asennuksista integroituna mm. Axapta, Magento, Navision, Movex, SAP, Jeeves, Apport, Consafe, Dracar, Autovision -järjestelmien kanssa.

 

Onko investointi Kardex Remstariin kannattava yritykselleni?

 

Tulemme mielellämme paikan päälle ja tarjoamme ilmaisen ja ei-sitovan arvioinnin mahdollisuuksista, joilla säästää tilaa, aikaa ja rahaa juuri sinun varastossasi. Suuri osa asiakkaistamme, jotka päivittäin säästävät paljon käyttökustannuksissa tai ovat ratkaisseet varastonsa tilanpuutteen, aloittivat näin. Liiketoimintasi koko tai ala ei ole olennaista. Lähetä meille s-posti tai soita meille.

 

Suosittelijat

 

Kardex Remstar on maailman johtavia varastoautomaattitoimittajia 140 000 asennuksella maailmanlaajuisesti. Pienistä isompiin tehtäviin kuten isoista pienempiin yrityksiin eri aloilla. Olemme toimittaneet täysin nettikauppaperäisille yrityksille, tai yrityksille, jossa nettikauppa on osa heidän myyntiään ja jakelukanaviaan. Ota yhteyttä niin annamme lisätietoa.

 

Esimerkkinä 100 % nettikauppaperäisestä yrityksestä on tunnettu ja kasvava tanskalainen nettikauppa nicehair.dk. Huolimatta muuten tehokkaasta manuaalisesta käsittelystä hyllyiltä ja lavoilta, näytti liikesuunnitelma, että nicehair.dk pystyisi säästämään merkittävän määrän rahaa ja tilaa ja näin turvaamaan paremman mahdollisuuden toiminnan kehittämiseen. Nykyään kaikki heidän asiakastilauksensa toimitetaan Kardex Megamat RS varastoautomaattien ja Kardex ohjelmiston kautta integroituna Magento -nettikauppaan. Varasto siirrettiin 4 päivässä, ja jo lyhyessä ajassa käyttöönoton jälkeen, nicehair.dk pystyi mittaamaan kustannussäästöjä 43 % artikkelien hallinnassa. Samanaikaisesti nicehair.dk on säästänyt 60 % varastotilasta suhteessa hyllyvarastointiin.

Yhteydenotto

Janne Kuronen
Etelä-Suomi (Tampereen eteläpuolinen osa Suomea) 
janne.kuronen(at)kardex.com
 +358 (400) 226 073


Tuomas Kallio

Pohjois-Suomi (Tampere ja sen pohjoispuolinen osa Suomea)

tuomas.kallio(at)kardex.com

  +358 (40) 848 4397

 

Kardex Finland OY
Piippukatu 11
40100 Jyväskylä


+358 20 755 82 50

+358 20 755 82 51
info.remstar.fi(at)kardex.com