Nettikaupat

Varastoautomaatit – oikotiesi varastointitehokkuutesi lisäämiseen

Automatisoidu varastointitehokkuuteeen ja varastotilan lisäämiseen täysi- tai puoliautomaattisilla Kardex Remstarin varastoautomaateilla.

 

Huolimatta siitä myytkö pattereita, pyöräilykypäröitä tai kosmetiikkatuotteita, voivat varastoautomaatit lisätä nettikauppasi kilpailukykyä. Kardex Remstar on johtavia varastoautomaattien toimittajia jokaiseen tarpeeseen. Toimitamme varastoautomaatteja siihen kuuluvalla ohjelmistolla, joka on räätälöity nettikaupan tarpeisiin. 

 

Korvaamalla varastohyllysi täysi- tai puoliautomaattisella Kardex Remstarin varastoautomaatilla voit lisätä nettikauppasi kilpailukykyä saamalla tavarat lähetettyä asiakkaalle nopeammin, lisäämällä tehokkuutta varastossa ja samanaikaisesti käyttämällä varastotilan paremmin. Varastoautomaatilla tuote tulee ihmisen luo, eikä päinvastoin, ja säästät tyypillisesti 70-90 prosenttia varastoalasta.

 

Jatkuva laajentuminen

Kardex Remstarin varastoautomaatilla on helppoa skaalata varastokapasiteettiasi siinä tahdissa kuin nettikauppasi kasvaa. Voit aloittaa yhdellä automaatilla ja ostaa useampia, jos tarvetta ilmenee. Useimmille asiakkaillemme tämä on tarkoittanut, että heidän ei ole tarvinnut muuttaa päämajaansa tai laajentaa varastoaluettansa.

 

Kardex Remstar varastoautomaatin edut

  • Lisää varastotehokkuutasi 2-4 -kertaisesti
  • Säästä 70-90 % pinta-alasta suhteessa varastohyllyihin
  • Nettikauppaan soveltuva WMS-ohjelmisto (Warehouse Management System)
  • Helppo integrointi olemassa olevaan host-järjestelmään. Kardex Remstarin automaatit ovat yhteensopivia mm. näiden ohjelmien kanssa: Axapta, Magento, Navision, SAP, Consafe
  • Helppo sijaisten ja tilapäistyöntekijöiden käyttökoulutus 

 

Referenssit

Kardex Remstar on markkinoiden johtavia varastoautomaattien toimittajia yli 140000 asennuksella maailmanlaajuisesti. Yksi nopeimmin kasvavista markkinasegmenteistämme on  varastoautomaatit nettikaupoille ja muille samantyyppisille yrityksille, jotka käyttävät nettikauppoja myyntiin ja jakeluun. 

 

Esimerkkinä nettikauppa-asiakkaastamme on tanskalainen nicehair.dk. Käyttämällä Kardex Megamat RS varastoautomaatteja ja Kardex-ohjelmistoa integroituna Magento Webshopiin on nicehair.dk onnistunut saavuttamaan 43 %:n kustannussäästöt artikkelien käsittelyssä. Samanaikaisesti on säästetty 60 % varastotilassa suhteessa perinteisiin varastohyllyihin. 

Esimerkkejä host-interfaces

SAP, Navision,AX, M3, Jeeves, Monitor, Astro, Nyce, IFS, JD Edwards, ASAP, GDS, iScala, Visma, Apport, Oracle, Garp, IBS, Magento, Pyramid, Infoeasy, Ipac, Kobra

 

 

Verkkokaupan referenssit

Korkea keräilyvarmuus ja lyhyet toimitusajat Lesley Cosmetics

 

Nicehair.dk säästää 60% lattia-alastaan varastoautomaattien ansiosta

Yhteydenotto

Janne Kuronen
Etelä-Suomi (Tampereen eteläpuolinen osa Suomea) 
janne.kuronen(at)kardex.com
 +358 (400) 226 073


Tuomas Kallio

Pohjois-Suomi (Tampere ja sen pohjoispuolinen osa Suomea)

tuomas.kallio(at)kardex.com

  +358 (40) 848 4397

 

Kardex Finland OY
Piippukatu 11
40100 Jyväskylä


+358 20 755 82 50

+358 20 755 82 51
info.remstar.fi(at)kardex.com