PLUS Service

Maksimaalinen saavutettavuus

PLUS Service takaa laitteistosi kestävän tuottavuuden. Kunnossapidon ohella tämä paketti sisältää laajennetun 24/7-puhelinpalvelun ja tehokkaan varaosapalvelun.

PLUS Service sisältää:

Standby service teknikko on paikan päällä lyhyen ajan sisällä. Yksilöllinen palvelusuunnitelma, joka on sovitettu tarkalleen vaatimuksiisi, säätelee reaktioajat – arkipäivisin tavalliseen työaikaan tai kellon ympäri, 24 tuntia päivässä, 365 päivää vuodessa. Näin laitteistosi käytettävyys on taattu

Puhelinpalvelu– suora yhteytesi Kardex Remstariin. Talomme helpdesk-palvelusta tavoitat koulutettuja ja kokeneita työntekijöitä, jotka ovat tarvittaessa palveluksessasi kellon ympäri. Monet ongelmat voi ratkaista jo etädiagnoosilla yhdessä koulutettujen työntekijöiden kanssa esittäen tarkkoja kysymyksiä ja antaen ohjeita.

Kunnossapito – aktiivinen kunnossapitopalvelumme takaa laitteiston käytettävyyden, minimoi seisonta-aikoja ja säilyttää investointisi arvon. Kulumat ja viat tunnistetaan ja poistetaan ennakoiden.

Varaosat – korkealaatuiset alkuperäiset varaosamme on sovitettu muodoiltaan ja toiminnoiltaan täydellisesti järjestelmääsi sopiviksi. Ne vastaavat korkeita laatuvaatimuksia ja varmistavat koneiden maksimaalisen käytettävyyden ja stabiilit tuotantoprosessit.

Lataa esite