EXTRA Service

Ekstrapalvelua sinulle

EXTRA Service tarjoaa sinulle vieläkin enemmän: aktiivisen kunnossapitopalvelun, muuttopalvelun, muutokset, koulutukset ja ohjelmistotuen.

 

EXTRA Service sisältää:

Muuttopalvelu – suunnitteletko muuttoa tai laitteistosi muutosta? Me suoritamme toimenpiteet ammattimaisesti monivuotisen kokemuksen ja tuotetuntemuksen pohjalta.

Kunnossapito – Ijos koneesi ei satu toimimaan, Kardex Remstar Service on palveluksessasi – sopimuksesta myös kellon ympäri. Koulutetut ja valtuutetut palveluteknikkomme huolehtivat vikojen tai toimintahäiriöiden nopeasta korjaamisesta.

Muutostyöt – järjestelmäsi voi sovittaa joustavasti uusiin vaatimuksiin. Laajennus, modernisointi tai ohjelmistopäivitys – osaamisemme ja henkilökuntamme tukevat sinua.

Koulutus – kunnollinen toiminta ja ammattimainen reagointi varoituksiin takaavat järjestelmiesi tuottavuuden. Koulutuksemme tarjoaa työntekijöillesi paremman ymmärryksen siitä, miten tuotteet toimivat, mikä kasvattaa tuottavuutta.

Varaosavarasto – varmista aikaetu! Toimintahäiriöt vaativat aikaa ja rahaa. Voit lyhentää varaosien odotusaikoja yksilöllisin varaosasarjoin ja siten minimoida toimintahäiriöiden keston.

Ohjelmistotuki – ohjelmistotukemme tukee sinua puhelimitse, etädiagnooseilla ja paikan päällä. Ohjelmistot päivitetään säännöllisesti etähuollon muodossa ja varmistetaan, että laitteistosi toimii mahdollisimman tehokkaasti.

Lataa esite