Referenssit

Plieger

Saniteetti-, lämmitys- ja asennustekniikan johtava tukkukauppias hyödyntää 12 Shuttlen etuja. Järjestelmä lyhentää matkoja ja estää tuotteiden ruuhkaantumisen vilkkaina aikoina.

Semikron

Kolme pystysuuntaista Megamat-karusellijärjestelmää varastoivat elektronisia moduuleja, kuten esimerkiksi alumiinisia jäähdyttimiä, joiden paino on 30–35  kg, ja pieniä mikrosiruja, joiden sähköstaattisia purkauksia on suojeltava.

 

Ekol

Kardex Remstar on toimittanut tälle turkkilaiselle urheiluvälinetoimittajalle 128 Shuttlea, joiden korkeus on 15,45 metriä, ja varaston pinta-ala 22 000 m² lattiapinta-alan ollessa 1 390 m².

 

Kustermann

Tämä korkealaatuisten kotitaloustuotteiden, posliinin ja lasin kauppayhtiö käyttää 9 Shuttle XP ‑varastohissiä. Niistä jokainen on varustettu 2 käyttöaukolla eri korkeuksissa, millä saavutetaan optimaalinen pääsy 60 hyllyyn. Varaston pinta-ala on 800 m², siitä varastohissien ainoastaan 57 m².

 

Alcatel Shanghai Bell Co.

Telekommunikaatio- ja verkkovarusteiden valmistajalle on asennettu kaksi Shuttle XP:tä, joissa on ilmastointilaite. Herkät elektroniset komponentit säilytetään erikoisympäristössä, jonka lämpötila on 40 °C ja ilmankosteus 15 %.

 

Mettler

Kardex Remstar on asentanut tälle tarkkuusvaakojen ja niiden herkkien elektronisten komponenttien valmistajalle 2 Shuttlea, joissa on erityiset pidikkeet SMD-rullille. PowerPick 5000 ‑ohjelmistoratkaisulla ne säästävät tilaa sekä aikaa ja parantavat turvallisuutta paperittomalla tilaus- ja prosessijärjestelmällä.

 

Hispano Suiza

Turbiinien ja muiden lentoliikenteessä käytettävien komponenttien espanjalainen valmistaja käyttää kahta Shuttle Xplus ‑järjestelmää. Jokaisessa laitteessa on kaksi käyttöaukkoa sekä lokeron automaattinen ulosveto.

 

BMW

Die BMW Manufacturing Corp. S.S. laajensi X5-tuotantonsa varastokapasiteettiä Spartanburgissa viidellä pystytason hissijärjestelmällä. Side by side ‑konfiguroinnissa moduuleissa on tilaa 2 600 osanumerolle vain 33,7 neliömetrin pinta-alalla.

Alenia Marconi Systems (AMS)

Tämä puolustustekniikan elektroniikan ammattilainen käyttää yli 26 vuoden ajan pystysuuntaisia karusellijärjestelmiä, jotka käyttävät tilaa tehokkaasti ja suojaavat hyvin herkkiä tuotteita. Tämä johtava yritys valmistaa 100 erilaista tuotetta varastokannan ollessa 17 500 moduulia.

Flowtech

Tämä nestetekniikan komponenttien johtava tukkukauppias on asentanut 13 Shuttle XP ‑järjestelmää varastonsa laajennukseksi. Yksiköissä on yli 6 000 palettipaikkaa, joiden kapasiteetti on 40 000 pientä ja keskisuurta osaa vain 250 neliömetrin pinta-alalla.

Rhode & Schwarz

Tämä mittaus-, informaatio- ja kommunikaatiotekniikan yritys varastoi autojen piirilevyjen moduuleja ja varaosia moduuleissa, joiden ilmankosteus on kontrolloitu. Laitteen pitävät ilmankosteuden 5 %:ssa ja lämpötilan 22 °C:ssa.